Päätin, että en aloita uusia neuleita ennen kuin keskeneräisten pinoa on selätetty.  Blogeja selatessani huomasin, että Modassa ollut toispuoleinen huivi on kivan näköinen. Lehden kuvassa se ei päässyt oikeuksiinsa, onneksi on blogistania.
Varastossa oli sopivaa lankaa ja kotimaan matkailu autossa istumisineen käänsi taas kerran hyvän päätökseni.

huivi11

Huivi valmistui nopeasti, vielä se odottelee pingotusta muotoonsa.

Viime kesän KYHissä aloitin puuvillaneuletakin. Siitä oli tulossa massiivisen suuri, harmitti vietävästi, kun olin jo neulonut lähes 150 g lankaa.
Mökillä mukana olevassa Moda-lehdessä oli puseron ohje, jossa oli käytetty kyseistä lankaa. Äiti purki hylätyn neuleeni ja aloitin olympialaisneuleena uuden puseron. Ajattelin, ettei periaatettani vastaan sodi kai ihan hirveästi, jos puretusta langasta tekee uuden projektin. 

olympianeule

Pusero on aika simppeli ja neulotaan pyörönä. Ohjeesta poiketen haluaisin muokata pääntien avarammaksi, saa nähdä kuinka siinä onnistun. Lankaa ei ole ihan riittävästi, mutta sitä saanee lisää. Valkoinen ei tässä neuleessa ole nyt paras mahdollinen väri, joten voi olla, että se saa valmistuttuaan värikäsittelyn.

Vuodatuksen toimintakatko sattui pahaan aikaan, koska lomalla on aikaa blogata ja erityisesti lukea tarkemmin muidenkin blogeja. Kuvani ovat olleet toistaiseksi turvassa Flickrssä, mutta herätin henkiin vanhan blogini paivis quilts and knits. Siirryn sinne nyt toistaiseksi, vaikka gadgetien ym. säätö ei oikein vielä sujukaan. Tervetuloa mukaani sinne.