Menin torstaina töihin kolmen päivän loman jälkeen, mutta olo oli sen verran kehno, että ajattelin käydä hakemassa antibioottikuurin. Kuuri tuli ja loppuviikko sairaslomaakin. No jäi väliin kuoroharkat. Silmät ovat olleet tosi väsyneet ja olo kuumeinen, vaikka lämpöä ei olekaan.

Bloggailuun ja muiden blogeissa käynteihin on työläisellä rajallisesti aikaa. Tilkkuringin ohella olen katsellut jonkun pätkän aakkosista vuorokauden sisään päivitettyjä Blogilistan blogeja. Tänään olen oikein antaumuksella lukenut blogeja ja ihastellut taitoa, mitä meistä naisista löytyy. Mielettömän ihania töitä!!! Hyvia vinkkejä ja linkkejä on löytynyt roppakaupalla. Arvatkaapa vaan, onko suosikkilistani kasvanut tämän päivän aikana. Oman blogin sivupalkkipäivitykset ovat retuperällä, mutta kunhan joku taas opettaa vähän lisää, miten laatikoita siirrellään ja lisätään sisältöjä, niin... hiljaa hyvä tulee. Onneksi on hyvä ja kärsivällinen opettaja.

Välillä olen istunut sohvan vieressä lattialla ja haarukoinut (?). Joskus ihmettelen, mihin sohvaa tarvitaan, kun istun aina lattialla. Ehkä siihen, että siippa rentoutuu töiden jälkeen Kummeleita katsellen siihen asti, että alkaa tulla zzzzzzzzz :-)

274604986_2eb68279de_m.jpg 274604989_bda4654ff0_m.jpg 274604991_e21d9e5862_m.jpg

Haarukkapitsihuivit on tehty Moda 5/2006 ohjeella Novitan Teddy-langasta. Lankaa kului kerä ja toisesta sen verran, että sillä virkkasin yhdyssauman. Suikaleet yhdistettliin toisiinsa nin, että kolme lenkkiä otettiin koukulle, kiinteä silmukka ja väliin kolme ketjusilmukkaa ja sitten toisen puolen lenkkejä koukulle. Nyt täytyy hankkia jotain silmukkamerkkejä, että lenkkien laskeminen käy jatkossa helpommin. Huivit laittanen myyntiin ensi kesän kuoromatkamme hyväksi.

Edit: Huivin koko 22 cm x 118 cm.

274604993_3dbe829579_m.jpg  274604995_907a68ae0d_m.jpg

Lattialla istuessani tuli vähän kylmä, vaikka villamatto oli pyllyn alla. Kaapista löytyi kauan käyttämättömänä olleet säärystimet ja varvassukat vuodelta 1&2. Varvassukat ovat lämmittäneet monilla kursseilla aikanaan. Ne ovat ihanan lämpöiset, kun joka varpaalla on oma koti. Kun nilkassa ei ole resoria, tahtoo kantapää vähän valahtaa kohdaltaan, mutta muuten ne ovat ok. Sukat on muistaakseni tehty Nallesta ja säärystimet 7veikasta.