sukat2

Onneksi ei ihan kesä ehtinyt tulla ennenkuin sain kuopuksen sukat valmiiksi. 46-numeroisia sukkia saa tikuttaa hetken aikaa 2,5 mm:n puikoilla. 

sukat3

Vastahakoisesti sain pikaisesti otettua muutaman kuvan. Lanka on Fabelia ja sitä kului 82 g.

lapaset

Siippa tilasi lumitöihin talvipakkasille lapaset rukkasten sisään. No taitaa olla pahimmat pakkaset ohi tältä talvelta ja katoltakin tuli suurin osa lumista tiputettua eilen. Näihin kului Nallea 66 g.
Sain itselleni valmiiksi tammikuussa aloitetun villatakin. Se on ollut jo pitkään odottelemassa, että jatkan puolipitkät hihat ylhäältä ranteisiin päin. Ei ole muka ollut potkua mitata puuttuvaa pituutta ja laskea kavennuksia. Eilen illalla sain itseäni niskasta kiinni ja tein ensimmäisen hihan ja tänä aamuna toisen hihan valmiiksi, taisi olla muutaman tunnin urakka. Enää on jäljellä lankojen päättely ja napit paikoilleen. Taitaa olla sekin jo liian lämmin tälle keväälle.

Magic squares
Nämä tilkut ovat pitäneet minut puuhassa tämän viikonlopun tiiviisti. Meinasin jo ihan puutua. Puuttumaan jäi vielä 14 pikkublokkia ja sitten pääsee yhdistelemään pintaa. Anoppi täyttää 80 vuotta ja näistä on tarkoitus tulla hänelle torkkupeitto. Vielä riittää puuhaa tikkaamisessa. Tähän on upotettu toinen jelly rolleista. Tosin aika huonosti tuli hyödynnettyä, kun ainoastaan keskikokoisiin ruutuihin oli 2,5":n suikaleet sopivia, pieniin piti kaventaa ja suuriin ei riittänyt ollenkaan. Suurin ruutu on lila, mutta aurinko on muuttanut sen siniseksi.

Nyt on toivottavasti taas varastoituna energiaa tulevalle työviikolle.