Sain Irmalta kuvahaasteen jo jokin aika sitten, minulla on ollut pari viimeistä viikkoa niin tajuton kiire, että en ole ehtinyt kirjoitella saati miettiä mitään erityistä.

Haasteen ohjeet:
1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Nyt avasin tietsikkani kuvaosaston. Ensimmaisenä minulla on aina kuluvan vuoden blogikuvakansio, seuraavana oli siipan tallentama cdlevyjemme kansikuvakansio Ipodia varten, kolmantena vuoden 2003 kuvat ja neljäntenä vuoden 2004 kuvat. Ao. kansioissa kuvani alkavat toukokuusta ja neljäs kuva on tässä.Tämä taitaa vaatia hieman selitystä. Kuvassa huonosti näkyvä, surkeasti vapaalla konekirjonnalla kirjoitettu teksti on: Oli minullakin pieni onneni, mut minusta oli se suuri ja luulenpa siks oli suuri se kun se mun oli onneni juuri. Kangas on itse värjättyä ja kuva on osa sisäpuolta minitekstiilistä. Tein sellaisen käsityötaiteen 3-vuotisessa perusopetuksessa. Minitekstiilin idea on, että se on korkeintaan 20 x 20 x 20 cm. Ja kun mielikuvitukseton olen, lopputulos oli tälläinen, siis kanttikertaakanttikertaakantti.Työn nimi on onnen eväät ja päällipuoleen tein sydämiä eri tekniikoilla ja sisäpuolelle kirjoittelin sieltä täältä löytämiäni ajatuksia onnesta. Kuutio oli aika työläs, mutta myös hauska toteuttaa. Järjestimme myös näyttelyn minitekstiileistämme.
En nyt jatka haastetta eteenpäin, kun tosi moni on jo tähän haasteeseen vastannut.

Haluan vielä mainostaa paria juttua. Jos olet Tampereella tai lähimaastossa ensi lauantaina 13.2.2010 klo 17, niin tervetuloa kamarikuoromme  30-vuotisjuhlakonserttiin Tampellan juhlataloon, Lapintie 1. Ohjelmisto on "kevyempää" kuoromusiikkia ja itse olen ihan tohkeissani, luvassa on mielestäni laadukas, mielettömällä panostuksella tehty konsertti. Tervetuloa kuulolle, lippuja ( 20 €/kpl) voi varata ennakkoon jättämällä kommentin tai lähettämällä sähköpostia paivi_tilkut@yahoo.com. Lippuja saa myös ovelta, jos niitä on jäljellä.


Toinen rakas asia on tilkkutyöt ja valtakunnallisella tilkkuyhdistys Finn Quiltillä on 20-vuotisjuhlat 13.-14.3.2010 Tampereella. Myös tilkkukiltoihin kuulumattomilla on mahdollisuus nähdä upeita tilkkutöitä Tampere-talossa sunnuntaina 14.3. klo 13-17. Luvassa tilkkutöiden lisäksi mahdollisuus kuulla klo 14-15 luento "Salaperäinen tarunhohtoinen silkki". Paikalla on myös kauppiaita, joilla on kankaita ja muita tilkkutöihin liittyviä materiaaleja ja tarvikkeita. Suosittelen lämpimästi poikkeamista Tampere-talossa.

Edellisen postauksen huivi valmistui ajallaan ja lähti eteenpäin kuvaamatta, toivottavasti saan sen kotiutettua vielä kuvaamisen ajaksi, muutama korukin on valmistunut. Nyt on kuitenkin kasattava ajatukset ja kerron lisää seuraavissa postauksissa siitä, mikä on sykähdyttänyt minua syvältä viikonloppuna.