Elokuun lopussa työtoverini jäi eläkkeelle. Läksiäisissä tietenkin myös saunottiin savusaunassa. Minua pyydettiin tekemään lähtijälle asianmukainen saunotusasu.

eläkepuku

Jossain vanhassa Suuri käsityölehdessä oli alushaalarin kaava, jota vähän muokkasin. Haalarista tuli ihan sopivan kokoinen. Työtoveri kysyi, miten osasin tehdä sopivan kokoisen. Kerroin, että kun olen halannut häntä pari kertaa, niin siinä ohimennen olen ottanut mitat. Eihän se ihan niin mennyt, mutta hänen mielestään se oli ihmeellistä ja asiaa kerrattiin illan mittaan. Oli oikein mukavat eläkejuhlat, harmi menettää niin mukava ja positiivinen työtoveri.

eläkepuku2

En ole koskaan osallistunut mihinkään mysteerineulontatempaukseen, joten kerta se on ensimmäinenkin. Kotoa löytyi mukavasti teemaan sopivaa lankaa, joten ei tarvi lähteä ostoksille. Täällä on siis puikot kaivettu esiin ensimmäistä vihjettä varten.


 

Tauti tempaisi sänkyyn, täytyy yrittää kuntoutua, kun sunnuntaina täytyy lähteä kukonlaulun aikaan kokoukseen Helsinkiin. Mukavaa viikonloppua kaikille.