Joudun aina silloin tällöin noloihin tilanteisiin, mutta yritän unohtaa ne mahdollisimman pian. Tämä juttu päättyi hersyvään nauruun. Olin saanut uuden puhelimen, jossa toinen reuna oli suora ja toinen kaareva. En ollut vielä oikein ehtinyt tutustua siihen, kun se soi ja vastasin. Puhe kuului jotenkin huonosti ja ihmettelin asiaa. Totesin, että pitelin puhelinta väärin päin ja jouduin sanomaan soittajalle, voisitko aloittaa alusta, kun minulla oli puhelin väärin päin kädessä. Toisessa päässä oli Radiolinjan henkilö, joka tarjosi jotain edukkaampaa liittymää. Molempia nauratti ihan tajuttomasti. Mahtoi ajatella, että kaikkien hullujen kanssa sitä joutuu puhumaan.

Ompelin pitkästä aikaa itselleni housut. Kaavan olin kopsannut aiemmin, mutta siinä oli vaan koko. Housuista tuli kuitenkin ilman suurempia muutoksia hyvin istuvat, melkein liiankin napakat. En tiedä miten pitkään niillä pystyy istumaan, kun kankaassa ei ole yhtään lycraa.

468494303_99d91e12fc_m.jpg

Villapallo haastoi esittelemään neulatyynyä. Minulla on niitä käytössä oikeastaan kaksi. Molemmat olen saanut keskimmäiseltä lapselta. Hänen itse tekemässään säilytän silmäneuloja, sopivan löytäminen on hyvin helppoa, jalustalla voi lisäksi säilyttää kaikkea "tarpeellista" pikkutavaraa. Magneetilla varustettu neulatyyny on kätevä niin ommellessa kuin neuleita kasatessakin.

468494315_226ead910e_m.jpg

Sain joku aika sitten valmiiksi autokäsityöni. Kaulahuivissa on ensin kolme kerrosta tavallista 1n1o-joustinta. Sem jälkeen oikea silmukka nostetaan ja nurja neulotaan, tuloksena on onteloneuletta. Puikkoina kannattaa käyttää suurempia puikkoja kuin vyöte suosittelee. Tein huivini Floricasta ja puikot olivat nelosen bambut, jaksoin kutoa melkein kaksi kerää ja sitten päätin, että huivi on riittävän pitkä. Loppuun tulee vielä kolme kerrosta 1n1o-joustinta ennen päättelyä.

468494313_c93545d555_m.jpg

Unohdin viimeksi mökillä käydessäni Malibu-neuleen ohjeen sinne, joten jotain uutta oli saatava puikoille. Kävin torstaina Porissa ja viikonloppuna Pohjanmaalla, eihän sitä voinut kädet sylissä istua. Puikoille pääsi Bremenistä ostamani tarjouslanka. Mallina kesän 2006 Novitasta Samos-tunika malli 35.

468499953_73bbc3a2ab_m.jpg

Nyt blogini hiljenee kahdeksi viikoksi, kun lähden Aslak-kuntoutuksen toiselle jaksolla. Ihana päästä ajattelemaan vain itseään ja nauttimaan valmiiksi laaditusta ohjelmasta.