Sain vihdoin viikolla tilaamani kirjat. Sock innovationin näin livenä ja halusin sen itselleni, ellei muuten, niin ainakin ka-mei -ohjeen vuoksi. Socks from toe upin tilasin siksi, että olen tekemässä sukkia lahjaksi ja langan riittävyys on kysymysmerkki. Tietenkin minulla on tulostettuna iso pino sukkaohjeita netistä ja niitä löytyy sieltä tarvittaessa lisää pilvin pimein. Siis ilmeisesti piti vaan saada kirjat heti nyt ihan itselle. Nauru
Vasemmalta kaksi ensimmäistä lankaa on Cherry Tree Hilliä ja niistä tulee joskus sukat vanhemmilleni. Oikean puoleiset on Juulin sukkalankaa (juulibug) ja niistä tulee sukat kuopuksen kummeille.

3686905926_68cf34de98.jpg

En ehtinyt matkan vuoksi osallistumaan KYH:iin eikä rahkeet riittäneet fufoiluunkaan. Nyt on kuitenkin kolme työtä vaiheessa. Heart lace shawlissa on kakkoskaavioita melkein neljä mallikertaa tehtynä ja vielä teen 3-4 mallikertaa. Ja siitäpä tuli mieleeni, että vaaka jäi kaupunkiin. Otsan rypistys
Vihreästä olen aloittamassa siipalle villatakkia. Vasta on meneillään mallitilkun tekeminen, että saan laskettua silmukat. Mallineule on Zimmermannin Knitter´s Almanac -kirjasta. En halua neuloa työtä pyörönä ja leikata. Kuvioita on nyt sitten pitänyt pyörittää päässä joka toinen kerros päinvastoin. Toivottavasti 130 % suurennus kaaviosta helpottaa seuraamista. Villatakki pitäisi olla valmis syyskuun alkuun mennessä, saa nähdä kuinka käy.
Molemmat työt ovat sellaisia, etteivät ne kovasti edisty blogikierrosta tehdessä. Siispä aloitin Tiuhtis-villahousut siskon tulevalle vauvalle.

3686905924_afa06a8321.jpg

Siipalla alkoi loma, itse huhkin vielä töissä viikon ennen kahden viikon vapaata. Käytännössä se tarkoitti sitä, että muutimme eilen vapaa-ajankodille. Auto oli täynnä, kun piti pakata ompelukone, tietokone, tilkkuiluvehkeet, lankoja, lehtiä, ohjeita ja vähän työvaatteitakin autoon. Tietysti myös kahden miehen tavarat piti mahtua ja vähän isompi erä evästä. Saahan tuota täydennystä haettua työssä käydessäkin, mutta välttämättä ei haluaisi joka päivä poiketa kaupunkiasunnolla, koska se pidentää mökille pääsyä vähintään puolella tunnilla. Ruokakaupassa  on kuitenkin välillä pakko käydä.
Viikonloppuna pitäisi jaksaa tehdä työtöitäkin, että pääsisi kunnialla lomalle. Ei vaan jotenkin nappaa, kun on täysillä puskenut koko viikon.
Vähän viileästä kelistä huolimatta on virkistävä aamu-uinti takana. Blogikierroskin on suoritettu ja uusia podcasteja latautumassa. Suolasin ahvenet odottamaan savustusta. Tästä se viikonloppu taas jatkuu :)