EDIT: Jos alla olevat rannekorut kiinnostaa, niin osoite on: http://www.keller-patchwork.com/
Tilauksen teon jälkeen, sähköpostiin tuli ilmoitus hinnasta (tarkistavat postimaksun), maksu piti maksaa tilille ja vajaa viikossa tavara tipahti postilaatikosta.

Töiden alettua neuleet etenevät vain kerroksen silloin toisen tällöin. Töiden alku oli niin raju, että kahden työviikon jälkeen ei lomalla muista olleensakaan.

Viime talvena näin saksalaisessa tilkkulehdessä mainoksen, jossa oli erilaisia tilkkublokkeja rannerenkaaseen. Nyt siippani tilasi niitä minulle lahjaksi, kun vanhenin taas vuodella kuluneella viikolla. Nettisivuilla kuvat oli selkeitä ja hienoja. Kun palaset tulivat, ne oli aluksi pieni pettymys, kun blokit ovat vain puoli senttiä kanttiinsa eli ei niitä kovin hyvin paljaalla silmällä näe. Tykkään kuitenkin kovin rannekorustani. Tilattiin rannerenkaan lisäksi kuusi "charmia". Alla kuvat niistä. Kuvat on otettu peilin päällä, kun oli niin harmaa ilma.

nomination3

nomination2

nomination

Alunperin isän kotoa on alla oleva tarvekalu, kooltaa 12 x 80 cm ja se on veistetty yhdestä puusta. Oikealla oleva "pulikka" kuuluu lautaan olennaisesti, mutta ei ole alkuperäinen. OSAATKO ARVATA TAI TIEDÄTKÖ, MIHIN TÄTÄ ON AIKANAAN KÄYTETTY?

kapine

Tänään kaivoin pitkästä aikaa kankaat esiin. Tai oikeastaan eilen jo levittelin ne pöydälle hakemaan kavereitaan. Noin kolmen tunnin tuotoksena on kassin tasku, koko noin 22 x 25 cm. Pidemmälle en saanut työtä jatkettua, kun ei ole vetoketjua ja tukikangasta ym. tilpehööriä. Kolme tuntia tuohonkin sai upotettua, kun tikkasin käsin kukkien ääriviivoja. Sekin hauskaa pitkästä aikaa.
tasku

  Tänään täytyy tehdä lista ensi viikon tehtävistä ja muista lähiaikojen jutuista, että saan kaiken tehtyä ajoissa, eikä mitään unohdu.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.