Touko- ja kesäkuu olivat aika vauhdikkaita ja olen jäänyt vahän jälkeen jotain valmista joka kuukausi haasteesta. Viimeisen viikon olen töiden jälkeen yrittänyt järjestää perusteellisemmin harrastusshuonettani. Työ etenee hitaasti, mutta tulosta näkyy vähitellen.

pannulaput alku

Ns. leikkauspöytäni keoista on löytynyt yhtä ja toista, jonka olen jo melkein unohtanut mm. nämä pannunlapun alut. Ne ovat viimeiset jostain satsista.  Aika oli loppunut kohdassa kesken.

pannulaput valmis

Puuttui enää ripustimet ja kappaleiden yhdistäminen ja tikkaukset. Lopulta aikaa meni viimeistelyyn melko vähän.

joulusydän aloitus

Läpinäkyvästä muovirasiasta löytyi mm. tämä joulusydämen alku. Osasista puuttui vain 1,5 palaa. Joskus oli kait muut jutut olleet kiireisempiä. Ohje löytyy Tilkkulehti 4/2010:stä.

valmis joulusydän

Helmien kiinnitys oli aikamoista nypertämistä. Tämänkään valmistumiseen ei mennyt kauan aikaa. Ehkä en kuitenkaan ryhdy valmistamaan näitä pilvin pimein.
Heinäkuussa on toivottavati aikaa valmistaa jotain vähän isompaa, kun loma alkaa viikon kuluttua. Tosin loman varalle on jo tehty pitkä to do -lista. Haaveilen myös pienestä reissusta jonnekin. Toisaalta akkujen lataus paikallaankin olisi hyväksi, mutta taidan olla sen verran rauhaton sielu, että mökiltä on päästävä edes kaupunkiin säännöllisin välein, ettei ala kiristää liikaa ja sadepäivän retki veljekset Keskiselle on must. Virtojen perinnekylän tilkkutyönäyttely mökkinaapurin kanssa on jo perinne ja Jokioisilla tietenkin täytyy käydä killan kanssa katsomassa valtakunnallinen tilkkutyönäyttely. Siinä se taitaa neljä viikkoa mennä itse edestään.
Nyt menen laittamaan herneet maahan, että saadaan jossain vaiheessa napsia versoja salaattiin.
Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille kesäsuunnitelmia tekeville.