Ei mene ihmisen suunnitelmat aina omien ajatusten mukaan, kun säänhaltija päättää asiat toisin. Maalattava seinä tuli raaputettua ja muistona on kipeä peukalo. Kostea keli ei kuitenkaan antanut lupaa tarttua pensseliin, joten lähdimme kotiin ja työ jäi puolitiehen. Raaputtelun ohella sain ostettua kummitytön kanssa hänelle rippiristin, tuli sitten ihan neidon oman maun mukainen. Kirjakaupasta löytyi yksi tilkkutyökirja tosi halvalla; Gretcen K. Hudock, vain 4,90 €.

Sokerina pohjalla pääsin käymään TilkkuSatun tuoreessa kaupassa. Oli aivan ihana, ei ihme, että Satu hehkuttaa, ettei tunnu työltä. Kaupasta löytyy ihania kodintarpeita; pannunlappuja, tyynyjä; sekä ihania käyttö- ja koriste-esineitä sekä tilkkukirjoja, kankaita ja muita tarvikkeita. Ostin Anni Downsin A Gardener´s Journal -kirjan ja muutaman kankaan. Jäi vielä jotain ostettavaa seuraavaksikin kertaa.

777449167_2696b3aa56_m.jpg

Ja sitten siihen otsikon avunpyyntöön:

Olen epätoivoisesti selaillut blogeja, kun muistan, että joku on kirjannut Tukholman lankauppoja muidenkin käyttöön, mutta osumia on 0. Löytyisikö joltain tietoa lanka-, tilkkutyö-/kangas- tai helmikaupoista? Olisin ikikiitollinen viesteistä. Olen toivottoman huono käyttämään netin etsintätoimintoja ja tarkoitus olisi vielä lomalla poiketa Tukholmassa. Nyt on varattuna pieni vihko, johon jatkossa kirjaan kaikki ihanat ostosvinkit, vaikka ei olisi pienintäkään suunnitelmaa matkustaa minnekään.