Eilen käytiin poimimassa 2 ämpärillistä mansikoita, meni puolitoista tuntia ja työstäminen kesti vielä kolme ja puoli tuntia. Olin ihan jumissa ja kahdeksan tunnin yöunen jälkeen on vieläkin ihan hakattu olo. Mutta mukavahan noita mollukoita on sitten pakkasesta ottaa talven mittaan.
Auringosta nauttimisen ja terassin öljyämisen ym. mökkitöiden lisäksi on jo varovasti ehtinyt hypistellä kankaitakin. Sain vihdoin tehtyä muutaman uuden pannunlapun vanhojen hyvinkäytettyjen tilalle. Takapuoli on yksiväristä kangasta. Mies kysyi, saako noita käyttää. Vastasin, että tottakai, kunhan ottaa kattiloista ja pelleistä kiinni yksivärisellä puolelle.
 
262793387_1f2aad4e49_m.jpg
 
Ostin joskun kauan sitten Nooan arkki-kangaspalan tehdäkseni tyynyn. Palassa oli vielä hintalappukin 20 markkaa. Tyyny piti joskus tulla tytöille, mutta eipä sekään valmistunut, mieli kun tekee paljon enemmän kuin mitä ehtii toteuttaa. Olin ajatellut tikata kuviot viivoja pitkin koneella. Laitoinkin väliin palan ylijäämä thinsulatea ja vuorikankaan ja tikkasin kuvioiden ääriviivoja pitkin. Tuli mukavan pulleita eläimiä, vaikka en niitä kuvaan saanut vangittuakaan. Lähes 11-vuotias poika totesi, että onpa lapsellinen, mutta kun laitoin tyynyn hänen sängynpäälle, piti kuitenkin heti testata. Oli kuulemma pehmeä.:-)
 
262793384_281a70850c.jpg
 
Huomenna lähdemme kiltalaisten kanssa TillkuVirroille ja siitä eteenpäin Pietarsaareen, tuskin malta pysyä housuissani.