Kiitos kaikille edelliseen kirjoitukseen kommentoineille. Olen vielä elänyt läpi häitä kuvia katsellessani. Ylläriosuuden häissä tarjosi osa kuorolaisiamme, jotka laulaa luikauttivat 6 laulua juhlakonsertistamme.


Kiitokseksi siitä, että he uhrasivat lauantai-iltaansa, punoin kullekin helminauhan toivomastaan väristä. Myyjä suositteli nro 4:n helmisilkkiä. Sillä tuli kyllä näyttävät solmut, mutta aloitus ja lopetus "taiteen sääntöjen mukaan" oli haasteellinen. Valkoisessa ja sinisessä helminauhassa on sitten vähän erilainen ratkaisu.


Viime lauantaina oli kuoromme 30-vuotisjuhlakonsertti. Konsertti meni hyvin, olemme saaneet paljon postiivista palautetta ja yleisöä oli lähes niin paljon kuin komediateatterin juhlasaliin mahtui. Kiva oli laulaa täydelle salille eikä tullut taloudellisesti myöskään tappiota. Innovatiivinen kuoron puheenjohtajame keksi, että olisi hienoa saada nuottitelineille "peitto". Yllytyshulluna olen aina valmis kaikkeen. Ostin 6 metriä pellavaa ja käytin vapaapäiväni (häistä toipumispäivä), kun teimme puhiksen kanssa 21 painantaa. Ensimmäistä kertaa painoin valkoisella peittopastalla ja kaverini sanoin, että seula tukkeentuu melko nopeasti. Siispä yritimme olla valoa nopeampia ja teimme liukuhihnatyötä. Olohuone ja eteinen olivat täynnä kuivuvia liinoja ja kuvion kiinni silittämiseenkin meni kohtuullinen aika. Viimeistelin vielä kuviot konekirjontalangalla kolmen pisteen suoralla. Kuvio on kuoromme uusi logo, jonka yksi kuorolaisista on suunnitellut.  Siinä on tyylitellyn nuottiavaimen lisäksi hahmotettavissa SOL-kirjaimet kuoromme nimestä (Solenne). Logosta teetettiin kuorolaisille hopeiset rintaneulat. Kuoropukukin on uusi, teetetty tamperelaisessa Kultarihma-ompelimossa.


Tämän viikonloppuna oli sisareni muutto, mutta olen ehtinyt jotain pientä tehdäkin. Niistä lisää, kunhan saan kuvat otettua.