Kiitos villasukalle ja AN:lle aiemmista kommenteista.

Kuopus kysyi eilen, oletko äiti keski-ikäinen. Pakko oli myöntää, että näin on asiat.  Kuopus totesi, että onneksi et ole saman näköinen kuin tuossa kuvassa.

267896886_9c7c691b4f_m.jpg

Jossain piirtämisoppaassa oli keski-ikäinen kuvattu jo aika valahtaneeksi. ihanaa, kun lapsen silmissä en ollut vielä ihan tuon näköinen, vaikka usein siltä tuntuukin. Kuva on vähän epätarkka, kun tulin juuri kotiin ja ajattelin kiireessä laittaa muutaman rivin ennenkuin paneudun tenttikirjan saloihin.

Nyt on taas se aika syksystä, kun on Hullut päivät ja kaupungilla vaeltaa keltakassista kansaa. Eilen siippa meni heti kahdeksaksi jonottamaan oven taakse, kun oli niin halvalla läppäri myynnissä. Vartissa  oli kaikki noin 50 konetta hävinneet hyllystä. Joku muukin oli huomannut tilaisuutensa tulleen. Nyt ei enää tarvi taistella kotona siitä, koska pääsee nettiin tai kuule komentteja siitä, että kyllä olet huono englannissa, kun joka sana täytyy katsoa :-)

Poikkesinhan siellä minäkin. Eilen sain uskomattoman istuvat farkut. Gerry Weberin housut, aiemmin en ole koskaan juuri ao. merkin vaatteita katsonut, kun olen pitänyt niitä kalliina. Nyt oli kohtuuhintaiset ja henkarilla näytti siltä, että pullukkareiteni voisivat mahtuakin. Tänään menin katsomaan jouluksi jotain, mutta oli päässyt jo päivän mittaan loppumaan. Tänään oli tullut Jackpotin t-paidat, joita piti olla jo eilen. Kuvastossa näytti beigeltä, mutta olikin vihreä. Kuvioina olivat rakastamani paisleyt - ei voinut jättää kauppaan. Yksi laukku, jota olin ajatellut katsoa oli jo myös loppunut. Löysin kuitenkin halvalla aiemmin kutomani huivin väriin sopivan laukun, joten se piti ottaa mukaan.

267896888_e2d26767a5_m.jpg  267896889_94274f1196_m.jpg

Hengissä tungoksesta ei kyllä selviä, ellei ole valmiiksi miettinyt mitä katsoo ja suuntaa määrätietoisesti tiettyyn kohteeseen.