Kaappien kätköissä on ainakin 6 enemmän tai vähemmän keskeneräistä ufoa.  Tänään sain yhden kauan roikkuneen työn valmiiksi. Se jäi oikeastaan viittä vaille vaiheeseen, kun hihat olivat liian pitkät ja kainaloiden alla oli kummalliset pussit. Mali on vuoden 1997 Novitasta. Tarkemmin katsoen mallissakin on kuprua, vaikka on rintavampi malli. Mallin lanka oli Paloma, joka on 100 % viskoosi. Oman tekeleeni toteutin kuitenkin Tennesseestä. Väri on tylsän beige, niinkuin kyllä usein neuleeni muutenkin, taisi olla joskus alennusmyyntikorissa, kun ei ollut muille kelvannut.  Täytyihän se uudistaa tänään kuoroon, laulamista se ei ainakaan haitannut, joten kai sitä voi joskus pitää muulloinkin.
Ehdin käydä shoppailemassakin. Keväällä jo katselin itselleni siistiä poplaria tai vastaavaa, jota voisi pitää housujen, mutta myös hameen kanssa (ei toteudu usein). Eli työkäyttöön vähän siistimpää kuin tuulitakki. Kekäle mainosti sään kestävää takkia, mutta se oli aika paksu ja talvinen. Alennusrekillä oli tanskalainen säänkestävä takki, mutta poplarin vahvuinen ja tietenkin beige. Jahkailun jälkeen  ostin sen kuitenkin. Värikkäillä huiveilla sitä varmaan saa piristettyä.
Kerrankin oli kamera repussa ja olisin ottanut kuvia torilla olevista ihanista kukka-asetelmista, mutta en kehdannut, kun raatihuoneen edusta oli täynnä poliiseja EU-herrojen vuoksi.
Kuopus välillä kyselee, kirjoitanko hänestä koskaan blogiin. Olin ajaatellut ottaa kuvan hänen piirtämästään omakuvasta, mutta se olikin jo annettu opettajalle. Harmi se oli niin hyvä piirros. Mukava, kun edes lapset osaa piirtää, kun itselle ei ole sitä lahjaa suotu.
Nyt tämän lyhyen hetken aikana on tullut jo lukuisia keskeytyksiä, joten täytynee mennä laittamaan jotain iltapalaa.
Tässä Ufon mallit:
262339740_c5392cb54a_m.jpg  262339744_b8f75498ea_m.jpg
 
Ja tässä tulos:
262339739_b1897396b8_m.jpg