Marraskuu hujahti ohi huomaamatta. Äitin muutto Pohjanmaalla kaupungista toiseen teetti vähän töitä muutamana viikonloppuna. Muutto oli henkisesti rankka, kun se koti, jota on kotina pitänyt 37 vuotta lakkaa olemasta. Onneksi on sentään äiti vielä olemassa, jota voi käydä katsomassa.

Mutta ei niin kiirettä, etteikö Kädentaitomessuilla ehtisi käydä. Tapani mukaan otin perjantain töistä vapaata, mutta oli sitä väkeä silloinkin. Viisi tuntia sain aikaa kulumaan tosi vikkelästi ja kivipuoli jäi tutkimatta kokonaan.
Kankaita ostin kahdelta-kolmelta myyjältä ja yhden tilkkutyökirjan. Niistä ei ole kuvaa, kun piti tulla projekti jouluksi, mutta ei tule ainakaan täksi jouluksi.

lankoja

Ihania lankojakin oli tarjolla vaikka millä mitalla. Cascade Heathereita lukuunottamatta muista langoista olen vain lukenut blogistaniasta. Niistä tulee tyttökummilleni 70-vuotislahjaksi huivi. Kolmas ylhäältä on kasmir-merino Huivi-puffaa väri Kuningatar. Kaksi seuraavaa ovat sukka-puffaa, värit Intohimo ja Neptunus. Knitlob´s Lairin Tussahsilkki huivilankaa, nimeltään Lemminkäinen. Olen varmaan kovin itsekäs, mutta olen varannut ne kaikki omiin neuleisiini. Mallit on haussa, mutta ensin on valmistettava joitain keskeneräisiä juttuja.

Tilkkuillut olen sen verran, että tein pari vinoreunaista koria (samoja kuin edellisessä postauksessa) ja 14 heijastinta myyjäisiin, mutta ehdin viedä ne pois ennen kuvaamista.

Lankojenkin kuvaaminen on kestänyt, kun aina on niin pimeää. Nyt olen vielä tämän päivän saikulla, joten sain hyödynnettyä keskipäivän vähän valoisamman hetken.

Lauantaina on kivaa tiedossa, kun pyrähdän siipan kanssa Düsseldorfissa - lomalla, ihan kahdestaan.