Voin yhtyä "Spread The Love Awardin" luoneen Garb-oodlesin toteamukseen, että blogistaniasta löytyy ihania ja taitavia ihmisiä. Kiitos vielä Outille sen lähettämisestä minulle.

1393090.jpg


Eteenpäin tahdon lähettää "erityisen rakkauden täyteisen" tunnustuksen
Helmikselle, jolla riittää positiivista energiaa jaettavaksi ja kivoja kätten töitä
Villapallolle, joka jakaa toimivia mallejaan muidenkin käytettäväksi sekä
tilkkuileiville Irmalle ja Eijalle, molempien tilkkutöitä on kiva käydä kurkistelemassa.

Valmista ei ole näyttää, kun puuhastelen tällä hetkellä vaihteeksi monien töiden kanssa kerrallaan. Työn alla on tilkkutyö, jonka piti olla valmis maanantaina, no ei valmistunut läheskään. Syksyllä on kaupungin työntekijöiden taidenäyttely teemalla Minun Tampereeni ja maanantaina oli dead line lähettää kuva omasta työstä, valinta tehdään joskus keväämmällä. Olisi se ollut hienoa saada oma juttu näytille Verkarantaan...
Meneillä on myös melko pitkällä Mittunmaari-huivi, ja toisen aloitin viikonloppuna mennessäni Tilkkupäiville Turkuun.

Tilkkutori oli tosi onnistunut. Pääsin kiltakaverini kanssa molempina päivinä työpajaan. Lauantaina tehtiin japanilaista tilkkutaittelua ja sunnuntai meni Hawaijin tahtiin. Molemmat olivat mielenkiintoisia juttuja, joihin voisin koukuttuakin. Kuvassa muutama harjoitelma työpajoista. Yllättävän vähän ehtii saamaan valmista 2,5 tunnin aikana. Idea tuli kuitenkin selville. Ja oppeja jaetaan tietenkin omassa killassa eteenpäin.

2377864076_57c79b5d98.jpg

Tietenkin Tilkkutorilla oli myös houkutuksia eli ihania tilkkukankaita, joita tarvitaan yllä mainitussa työssä ja muutamassa tulevassakin projektissa.

2377025337_5047cd9a45_m.jpg

 

Pari kirjaa tarttui myös mukaan. Ja "rakennussarja" avaimenperään.

2377863790_7722360280_m.jpg

Kiitos edellisen postauksen kommenteista puserooni. Lanka on niin raskasta, että pusero kaipaa suunnittelemani reunavirkkauksen pääntiehen. Muuten pusero on ollut ihan mukava päällä.