Vielä tämäkin, valmis kirjoitus häipyi bittiavaruuteen. Olinpa tässä kirjoittelemassa, että tuli hirveä tarve kokeilla pienemmän esimerkkiä ja hankkia Addin puikot. Tassuttelin kauppaan, mutta eihän niitä sitten löytynyt sopivan kokoisena. En vielä vähästä hätkähtänyt, vaan menin toiseen kauppaan. Vielä jäi Addit saamatta, mutta sen sijaan ostin 8-numeroiset Bamboo-pyöröpuikot. Kyllästyin tekemään huivia sukkapuikoilla, kun ne kilisivät, olivat tahmeat ja vielä tiputtelivat silmukoitakin. Olin niin tympääntynyt, että purin hölmö koko tekeleen ja aloitin uusin  puikoin alusta. Siima oli aluksi vähän jäykkö, mutta on se siitä jo tekeentynyt, kun olen nyt siinä mihin pääsin ennen purkuoperaatiota. Mohairista irtoava pöly ei vaan oikein sovi keuhkoilleni tällä hetkellä. Mallista ei saa käsitystä, mutta pääosaa esittävät tässä postauksessa puikot, vähän valmiimmasta joskus myöhemmin parempi kuva.

278392908_39d3a20af6_m.jpg

Olin tyytyväinen, kun sain ekasta tentistä pitkästä aikaa 3/5. Yksi tentti lähempänä päämäärää. Nauratti, kun kuopus sanoi tenttiin lukiessani, miksi sinun pitää lukea englanninkielistä kirjaa, kun olet siinä niin huono, joka sana täytyy katsoa sanakirjasta. Onneksi on edes elektroninen sanakirja, ettei tarvi selata. Totta se onkin tuo lausahdus kielitaidostani. Etsin esim. sanaa "crucial" varmaan kymmenen kertaa ennenkuin opin muistamaan, että se on "ratkaiseva".

Tänään tekisi mieli vähän kiljua ja potkia seiniä. Olin kuvitellut pääseväni marraskuun lopulla matkalle, mutta se tuleekin ilmeisesti maksamaan sen verran, ettei onnistu. Olo on kuin rukkasen muovailuvahaukkelilla. Ajattelin, että lohdukkeeksi laitan sivupalkkiin Flickrin kautta kuvia tilkkutöistä, mutta sekään ei onnistunut, kun minulta puuttui kuvia töistä ja jotkut muut eivät olleetkaan riittävän laadukkaita. Täytyy odottaa viikonloppua, että saa valoisaan aikaan kuvattua.

Onneksi blogien lukeminen ja Pirjon ja Lotan kommentit piristivät päivääni, ehkä se päivä paistaa vielä joskus risukasaankin.