Tampereen kädentaitomessut ovat paisuneet niin suuriksi, että yksi päivä ei enää oikein tahdo riittää kiertämiseen. Ensimmäistä kertaa olin  katsellut ennakkoon Raverlyn jonoani ja miettinyt, millaisia lankoja niihin tarvitsen sekä muutamaa muutakin juttua miettinyt valmiiksi. Silti aika meinasi loppua kesken. Suurin osa tämän kerran ostoksistani kulkee käsieni kautta eteenpäin, tuottaen minulle iloa vähän aikaa.
Tilkkuaiheiset ostokset jäivät vähiin. Tilkkutarhasta löytyi joulutähtikangasta joululiinaan, täksi tai todennäköisesti joksikin muuksi jouluksi. Pienten painettujen tilkkujen myyjää en muista. Hänellä oli myös valmiita pussukoita ym. noilla kuvioilla.



Hobboksista löytyi hopeatyökirja. Peltolan Spectrolitnappi myi hopealankaa, jos taas jossain vaiheessa saisi kiepin pyörimään. HelmiQsta ostin pari nauhaa makean veden helmiä ja kauppias Pia sai minut vakuuttuneeksi, että helmien solmimisessa ei pärjää kanavaneulalla, vaan tarvitaan ehdottomasti laite.



Hobboksista löytyi myös pari neulekirjaa ja Tinttamarellista pitkiä ohuita Knitpro-pyöröjä magicloop-sukankutimeen. Edelliset olivat liian lyhyitä ja puikon ja nailonin yhtymäkohta niin huono, että aina oli kova kiskominen, että sai työn eteenpäin. Nyt pitäisi olla välineet kunnossa.



Uusia lankatuttavuuksia minulle olivat Casbach, josta tulee huivi kummitytölle ja The Knitting Goddesin sukkalanka, jota en käytä sukkiin. Nämä ja kaksi ihanaa nuottinappia löysin Titityyltä. Kuvassa myös pariin pikkuprojektiin joillekin kirosanaksi muodostuneen firman lankaa.



Raijamin ihania kortteja ei voi vastustaa. Hän tekee myös muita kissajuttuja ja aivan upeita lasitöitä, joiden mallit hän on taitavana piirtäjänä itse piirtänyt.



Kuvan tästä Vähänkyrön pläkkyrien kahvisetistä uskallan tänne laittaa, kun pikku prinsessa ei vielä surffaa blogistaniassa. Hän voi sitten joulun jälkeen tarjoilla kahvia kavereilleen.



Puikoilla on kummitädin 80-vuotislahjaksi valmistuva huivi Teetee Aureasta. Lanka on aivan mielettömän ihanan pehmeää. Kudottuna on 2 vyyhtiä ja kolmannesta pitäisi saada jonkinlainen reunus aikaan. Siihen apua toivottavasti tarjoavat messuhankinnat.



Tänään aloitin myös tulevalle kummitytölleni ristiäislahjaksi tilkkupeittoa. Hidasta on noin yksinkertaisenkin mallin kokoaminen. Onneksi on kankaat valittuna, enää on jäljellä kiihkeä työvaihe.