Viikko on ollut rasittava. Joka illalle töiden jälkeen on ollut meno, joten en ole ehtinyt tehdä jokailtaista blogikierrostani ja käsityötkin ovat jääneet äärimmäisen vähälle huomiolle.

Heräsin tuskalliseen tosiasiaan, että kolmen viikon kuluttua on kuoron matka saapasmaahan ja matkapuvustoni tekemättä. Eli siis kesäisin olemme pääasiassa mökillä, jossa ei tarvi erityisesti pukeutua. Sen pienen osan kesästä, jonka olen kaupungissa, en jaksa miettiä vaatteita. Täytyy alkuviikosta kaivaa kesävaatteet esiin ja toivoa, että niistä löytyy jotain päälle pantavaa, mihin vielä mahtuu. Tämän päivän olen kopionut kaavoja ja leikannut kankaita. Kaupunkiin jäi ainakin yksi lehti, joka piti tulla mukaan, joten muutama kangas jää vielä leikkaamatta. Seuraavaksi pääsen jatkamaan neuletta ja kun saan kohta etukappaleiden kavennukset valmiiksi, pääsen takakappaleen pariin ja tekemään blogikierroksen. Ulkona on mitä ihanin ilma, joten täytyy kai käydä edes kahvikupposella terassilla ja ehkä leikkaamassa kuivat mansikanlehdet.
Huominen menee taas "kansanterveydelle", kun ensin on yksi kokous ja sen jälkeen suoraan kuoroharjoituksiin.

3535997782_c575d94a71.jpg

Sain Irmalta ihanan tunnustuksen. Kiitos Irma.
Haluan lähettää tämän takaisin Irmalle sekä Tesalle, Tupunalle ja Eijalle, heidän blogeissaan käyn säännöllisesti ja tuntuu kuin naapuriin poikkeaisi käydessäni heidän kuulumisisaan katsomassa.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille.

ihana+blogiyst%C3%A4v%C3%A4.jpg