Viikonloppuna en saanut kovin paljon aikaiseksi. Lauantaina oli mökkialueella ulkoilupäivä pienen kisailun ja makkaranpaiston merkeissä. Kamarin lipaston päällä on edelleen joululiina ja siihen päätin tehdä vähän keväisemmän. Mallin etsinnässä ja kankaiden valinnassa meni kohtuullisen kauan, mutta onneksi sain palat leikattua ja vähän aloitettua ompeluakin, joten kyllä se pääsiäisen aikaan valmistunee.

Sohvalla istuskellessani aloitin neuletta Malibusta. Kuviossa on vain kolme erilaista kerrosta, mutta vielä en ole oppinut mallia ulkoa. Lanka on aika kovaa ihan kuin jollain sisalnarulla veivaisi, kädet on ihan kipeänä. Onkohan kellään kokemusta, pehmeneekö se jollain keinoin ja venähtääkö samalla muodottomaksi?

445095585_347d24bff6_m.jpg

Kuopuksen koulun pihaan tulee Bokbus pari kertaa vuodessa. Piti mennä lunastamaan lapsi autosta ulos ja seireenin tavoin  hyllystä huhuili helmityökirjat. Pitihän niistä yksi korjata paarempaan talteen. 

445095577_31f31491e4_m.jpg

Olen muutamana pääsiäisenä keräillyt talteen kindereiden sisällä olevia "muovihylsyjä". Suunnitelmissa on ollut joulukuusen koristeita. Villapallon innostamana ajattelinkin tehdä niistä pääsiäiskoristeita. Sunnuntaina huovuttelin muovin päälle villaa. Keltaista oli aika vähän varastossa, enkä malttanut merinoa käyttää. Varastot riittivät kuitenkin neljän pallukan pyöritykseen. Pari iltaa tässä on nyt sitten mennyt ommellessa helmiä huopapallukoihin. Kyllä ihminen on höperö, kai sitä voisi aikansa paremminkin käyttää esim. villakoirien pyydystämiseen;). Eikä niistä edes tullut erityisen kauniita. Kaikesta huolimatta...

Oikein hyvää pääsiäisen aikaa kaikille. Rentoutukaa, älkääkä syökö liikaa suklaamunia ja mämmiä.

445095593_7b464d864b.jpg