Minäkin sitten päätin osallistua lapaskuuhun ja hikisesti sain napin lisättyä, Helminallella oli kyllä hyvät ohjeet, mutta tumpelolta puuttuu edelleen rutiinia. Jatkossa saan kai  laitettua noita nappeja lisää ainakin tuonne seuraamiini blogeihin, on niitä huimasti enemmän kuin tuo yksi, joka on avustettuna sinne siirretty.

Siippa pyörähti Englannissa pikatyömatkalla, väitti, ettei mistään löytynyt tilkkutyölehtiä. Tosin hän ei  ehtinyt tavarataloihin. En siinä hötäkässä huomannut sanoa, että neulelehdet olisivat myös tervetulleita. Löytyi kuitenkin ristipistolehti, jossa oli mukana CD-kotelo. Kotelosta paljastui kalenteri, jossa oma ristipisto-ohje joka kuukaudelle. Kalenterin saa käännetty pöydällä seisovaksi. Hyvä idea, mikäli pöydältä löytyy tilaa. Kuvassa elokuun unikko ja ruiskaunokit, rakastan niitä molempia tosi paljon. Vihkikimppukin muinoin oli ruiskaunokeista. Ristipistoja en ole ennättänyt tekemään pitkään aikaan, ehkä joskus taas.

292932951_9b5c650ae9_m.jpg

Eilen sain vihdoin myöhästyneen synttärilahjani. Siippa toi elokuussa Kiinasta mp3-soittimen, joka ei toiminut. Niinpä hän sitten tilasi uuden nokialaisen, jossa on mm. radio ja mp3-soitin. Radio on mukava, kun kävelee työmatkoja, kuuntelen yleensä paikallisradiota, niin tiedän, missä mennään. Mp3:a halusin lähinna siksi, että työ stressaa usein ja heräilen yöllä, jolloin rentoutuskasetti on ollut lähes ainoa keino pahimmissa vaiheissa pääsät uudelleen uneen. Kasettisoitin vaan on sanonut sopimuksen irti. Muutenkin on kätevää, että kaikki tarpeellinen on samassa toosassa, niin ei sekoile kaikkiin johtoihin, ne kun tuppaa olemaan aina solmussa. Tautia on kestänyt jo kuudetta viikkoa, alan olla ihan kypsä. Osansa asiassa on varmaan työstressillä ja vähitellen olen alkanut miettiä, mitä sitä isona tekisi, ennenkuin astman ja verenpaineen lisäksi saa vielä jonkun vakavamman kaverin, ikäviä esimerkkejä on.  Ajattelin ensin ottaa täksi ja huomiseksi jotain työpapereita kotiin, mutta järki voitti. Bloggailu on mukavampaa ja täytyy myös perehtyä uuden lelun käyttöohjeisiin. Puikoilla tällä hetkellä on mm. baskeri.

292932950_d20a195587_m.jpg