Juhannusaatto oli täynnä touhua jo tohinaa. Prinsessa ja pikkusisko vanhempineen ilahduttivat meitä juhannusaaton. Onneksi oli kaunis keli, niin saatiin leikkiä vesileikkejä pitkään. Prinsessa oli rohkea vedessä ja uimakelluke "ampparit" ja lötköpötkö pitivät hyvin pinnalla.
Välillä oli pakko käydä lämmittelemässä saunassa, kun hampaat alkoivat kalista. Rakennuskesänä ja muutamana seuraavana kesänä heittelimme aina uimassa käydessämme irtokiviä rannalle, nyt kun käveli prinsessan vieressä, niin huomasi, että jostain niitä on tullut lisää ja taas täytyy alkaa kivisukeltelu. Toivottavasti kelit jatkuu loistavina ja vesi lämpimänä.
Myös tänä vuonna keräilimme puiden tiputtamia käpyjä. Tänä vuonna niitä on erityisen runsaasti, kun terassin vieressä ollut suuri mänty kaadettiin. Neitokaiset olivat aika uupuneita touhukkaan päivän jälkeen, kun heidät pakattiin autoon ja matkalle kohti kotia.

lippu

Ilta oli tosi tyyni, lippukaan salossa ei juuri heilahdellut.

kokko

Mökkialueemme yhdeksäs perinteinen juhannuskokko sytytettiin perinteisin menoin - kuulimme muutaman pikkutuhman vitsin seremoniamestarilta ennen kokon sytyttämistä. Saa nähdä, onko ensi vuonna teetä ja torvisoittoa, kun on kymppisynttärit.
Tänä aamuna on nautittu aamupala terassilla ja hiljakseen täytyy miettiä, mihin ryhtyisi. Ehkä keräilen lisää käpyjä. Illansuussa tulee yhdet mökkinaapurit saunomaan.

Vielä kaksi viikkoa loman alkuun - olisin valmis lomailemaan jo nyt.
Mukavaa juhannuksen jatkoa kaikille, jotka ehtivät pyörähtämään blogistaniassa mittumaarina.