Ihan ensin  täytyy vähän hehkuttaa. Minusta tuli toissapäivänä nimittäin täti, kun sisareni sai ihanan pienen prinsessan, oikein standardivauvan kokoinen, suu oli kuin pieni sydän. Täytyihän häntä käydä heti katsomassa, kuvakin jo on, mutta enpä taida uskaltaa sitä tähän laittaa. Voi miten ihana hän oli. Tänään on taas pakko käydä katsomassa.

Äiti ja isäkin tietysti tulivat vauvaa katsomaan ja yöpyivät meillä. Aamulla äiti solmi rukin nauhan kiinni. Toisessa kuvassa näkyy solminta läheltä. Nauha on hauenkoukkusiimaa. Siinä on kolme säeittä, jotka on avattu, pujoteltu takaisin lomittain ja kiinnitetty Erikeeperillä, ettei pujotukset lähde purkaantumaan. Joten nyt rukki olisi iskukunnossa, kun tietäisi, miten lähteä etenemään. Onko kenellään hyviä vinkkejä, mistä lähden tietoa etsimään?

315667514_1207d733aa_m.jpg  315667517_a1381ffcfc_m.jpg

Olen nyt saanut tehtyä 40 tähteä ja yhdistänyt ne viiden tähden riveiksi. Kaksi riviä on jo valmistunut tableteiksi, kooltaan 32 x 40 cm. Tähden koko on 8 x 8 cm, ja tabletti on tikattu koneella sen mukaisiin ruutuihin. Väliin laitoin lakanakangasta tukevoittamaan tablettia. Teen tabletit killan myyjäistuotteiksi joko myytäväksi yksittäin pikku liinana tai neljän setissä, jolloin voisi saada vähän alennusta. Ihan tyytyväinen en ole kuviokankaan sävyyn, mutta parempaakaan en löytänyt. Kysymys nro 2, mikä olisi sopiva hinta, kun ihan ilmatteeksikaan ei viitsisi antaa? Työtä noissakin jonkin verran on.

315667519_ad55101f07.jpg

Emme päässetkään lähtemään mökille, kun siippa on sairas. Seuraavaksi täytyy paketoida lahja vauvalle, kunhan sen ensin jostain piilosta löytää, kaivaa kynttilät kaapista, että saan pareittain kynttilöitä ikkunoille. Sairaalasta tulon jälkeen lupasin lähteä kuopuksen kanssa Pyhäjärven rantaan katsomaan itsenäisyyspäivän ilotulitusta. Loppuilta kuluukin linnan pukuloistoa katsellessa ehkä jokin kudin käsissä.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.