Vihdoin valo, arpajaisvoitto, kamera ja minä olimme yhtä aikaa samassa paikassa. Sain ennen joulua Marilta arpajaisvoiton. Paketista paljastui penaali, johon taidan piilottaa kaikki tietokonelatauksessa tarvitsemani johdot, niin ovatpa kaikki samassa paikassa. Namit olivat suuhuni sopivia. Kynttilöitä hajustelen tänään vuoden vaihtuessa. Heijastinlankaa unohdin ostaa marraskuun messuilta. Kiitos Mari mukavasta "lohdutuspalkinnosta".Taaksepäin tätä vuotta katsoessa on kaikenlaista tapahtunut. Vuosi työelämässä on ollut rankka, koska valmistelin noin vuoden huhtikuun alussa tapahtuneen uuden toiminnan käynnistymistä. Tuntuu, että moni asia tehtiin "pylly edellä puuhun" -tekniikalla. Paljon olen oppinut uutta ja tuleva vuosi opettanee vielä paljon. Usein olen huomannut, että uuden asian sisäistämiseen menee vuosi ja sitten mietitään "mitä oli ennen Flooraa", joten olen kuitenkin vielä toiveikas, että asiat alkavat luonnistua.
Iloa ja lepoa on tuottanut mökillä vietetyt viikonloput ja pikkuprinsessan vierailut. Käsityöt ovat henkireikäni, neuleisiin on uponnut yli neljä kiloa lankaa ja ompelukonekin on surruutellut tilkkutöitä kohtuullisen paljon. Vähemmälle huomiolle on jäänyt "terminaalivaiheen asuntomme" eli arkikaupunkikotimme. Tulevana vuonna toivottavasti ehdin panostaa siihen enemmän.
Siipan kanssa olemme viettäneet 30 vuotta yhteistä taivalta, tuulet ja tuiverrukset on käyty läpi, mutta nyt elo on ihanan seesteistä.Tuleva vuosi tuo ainakin muutaman ison perhejuhlan. Ensimmäisen heti alkuvuodesta. Siihen on puikoilla joitain valkoista helmisomistein. Harrastusrintamalla helmikuussa on kuoromme kevyen ohjelmiston 30-vuotisjuhlakonsertti, loppuvuodesta on  vuorossa kirkkokonsertti. Huhtikuussa FinnQuilt viettää 20-vuotista taivaltaan Tampereella ja sielläkin häärin innoissani mukana.Tesa kyseli edellisen postauksen vaaálla pötköttäjää. Se on armas siippani, joka tällä hetkellä kerää voimia vuoden vaihtumista varten sängyn päällä. Itse taidan ottaa seuraavaksi kuntoilun Wii Fitillä ennen illan tarjoilujen valmistelua. Mökkinaapurimme ovat tulossa kylään ja tarjolla on perinteistä fondueta.

Eijalla oli blogissaan uudenvuoden toivotus, joka sai minussa monia ajatuksia liikkeelle.

Runoilu ei ole vahvimpia puoliani, mutta
toivotan teille kaikille hyvää ja onnen täyteistä uutta vuotta.