Lauantaina sisko muutti, kannoinpa 5 tuntia tavaraa minäkin, onneksi välissä oli ruokataukoa ja siirtymistä vanhasta uuteen kotiin ja päinvastoin. Jokatapauksessa jalat ovat KIPEÄT, hyvä kun kävelemään pääsee ja vartalo valittaa vähän muualtakin.
Siippa on pyytänyt lapasia rukkasten sisään lumitöihin. MarinadiNallesta nämä sitten tein kolmosen puikoilla. Vä hän nurjia silmukoita kämmenselkään, ettei ihan ruvennut tylsistyttämään, muuten perusohjeella.


Kesällä Italiassa käydessämme vierailimme vanhassa Monte Cassinon luostarissa. Siellä oli kauniita rukousnauhoja. Siitä ajatus lähti ja rippirististäni, 6 mm:n aventuriineista ja hopeaosista syntyi oheinen riipus. Helmet ovat kauniin vaaleansiniset, vaikka tuo alla oleva silkki tehokkaasti värin syökin. Googletin keskustelua siitä, sopiiko rukousnauhaa pitää kaulassa ja mielipiteitä oli puoleen ja toiseen. Päädyin kuitenkin siihen, että pidän riipusta kaulassa, mutta en puseron päällä, joten enimmäkseen näkyvät aventuriinit ja hopeaosat. Tykkään kovasti.