Edit: Tänään onnistui toisenkin kuvan tallennus Flickriin ja lisäsin sen tännekin.

Vihdoin sain valmiiksi toisen sukkaparini sukkasatoon. Lankana on Lorna's Laces Shepherd sock, väri Mixed berries, kulutus 60 g. Langan ostin viime vuonna Tampereen kädentaito-messuilta Secret Woolin osastolta. Marraskuussa voi taas hyvällä omalla tunnolla ostaa uusia lankoja.
Ohje on Raverlysta löytyvä Yarnissiman
Firestarter. Mallissa oli monenlaista uutta, mitä en ollut aiemmin tehnyt. Sukka aloitetaan varpaista ja tehdään lyhennetyin kerroksin. Myös kiilakavennukset ja kantapää ovat vähän uudenlaisia. Resorissa otettiin käyttöön matkan varrella paksummat puikot 2,25 -> 2,5 mm. Päättely tehtiin kaksinkertaisella langalla. Sekin aika mainio juttu, jota ensin vähän epäilin.
Ainut, mitä mallissa vierastin oli kaavioon merkityt silmukan siirrot, olin vähän hukassa, tehdäänkö kierto kuluvalla vai seuraavalla kerroksella, mutta tuli nyt jonkinlaiset kuviot. Ilmeisesti tein jotain pieleen,kun piti tehdä kaksi mallikertaa enemmän tarkoitettuun mittaan. Linkkejä laittaessani huomasin myös, että sekä edessä että takana olisi pitänyt varren resori olla 1o2n, sekään ei haittaa minua. Sukat ovat kuitenkin kauniit ja mitä tärkeintä istuvat hyvin jalassa.  Ja ne on mun
Kuvassa on myös uudet succaplokkini, jotka tilasin
FiinaNeuleesta