Viime kirjoituksen jälkeen on ollut vipinää. Kummityttö on juhlittu ylioppilaaksi ja pari viikkoa on mennyt sen jälkeen matalaa lentoa.

junasukat2

Yhdet junasukat on taas tehty, tällä kertaa pomon pienelle pojalle. Näyttää noita vauvoja syntyvän kuin sieniä sateella nykyään. Tiistaina kävi yksi viisiviikkoinen miehenalku näyttäytymässä töissä äiteineen. On ne niin suloisia. Yhden työkaverin vaimo saa vauvan heinäkuussa eli täytyy kai olla koko ajan junasukat puikoilla.

pelargoniat

Taloyhtiön pihatalkoissa ja hylättyjen pyörien läpikäynnissä meni tiistai-ilta mukavasti.

solenne

Keskiviikkona ja torstaina kuoro laulaa lurautti puistokonserteissa kevyempää kevätohjelmaa. Perjantaina oli työnantajan järjestämä risteily - kesäteatteritapahtuma. Kävimme katsomassa Lainahöyhenissä. Leisti on kyllä aika mahtava näyttelijä.

sininen uni

Kesäkuussa on ollut työn alla Sininen uni -tilkkutyö, jonka piti olla sunnuntaina valmis lähtemään kohti Jokioista, heinäkuun puolessa välissä avattavaan valtakunnalliseen tilkkutyönäyttelyyn. Ja valmistuikin se, mutta hommaa siinä oli yllättävän paljon. Laitan kuvan koko työstä vasta, kun näyttely on avattu.

Näiden kaikkien juttujen jälkeen on kevään ja alkukesän pakolliset jutut ohi ja voi rauhassa harrastella tilkkuilua, neulomista, mökkeilyä, laittaa kotia kesäkuntoon ja mitä ikinä nyt mieleen pälkähtääkään - paitsi pari pikku juttua vielä ...