Kaksi viikkoa Aslak-kuntoutusta on takana. Olisi melkein voinut tottua siihen, että herkullinen ruoka on valmiiksi katettuna kolme kertaa päivässä ja valmiin ohjelman mukaan menee liikuttamaan kroppaa tai koppaa. Asunto käytiin siivoamassa pari kertaa viikossa ja samalla vaihdettiin puhtaat pyyhkeet. Itse ei tarvinnut huolehtia muusta kuin siitä, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oikeat varusteet mukana. Omat haittapuolensa on tosin siitä, että on 24 tuntia yhdessä puolituttujen ihmisten kanssa, viisi ihmistä majoitettuna samaan kaksioon. Omasta rauhasta saa vain haaveksia. Onneksi siippa ja poika kävivät vierailulla, joten saimme yhdessä uida, keilata ja syödä maukkaan lounaan. Otin vapauden kutoa ryhmäkeskustelujen aikana. Sain valmiiksi Gedifran Tiagosta aloittamani neuleen. Malli oli Novitan kesä 2006 -numerosta ja tein siihen sen verran muutosta, että takakappaleelle tuli muutama kavennus suoran päättelyn sijaan ja pääntiehalkion aloitin kuviota myöhemmin. Valmiina pusero näytti jotenkin lörpsöltä, joten ompelin helmahalkiot kiinni. Sain mielestäni ihan kelvon puseron.

486580246_b2084f0d76_m.jpg

Tässä vielä yksityiskohtakuva pääntiestä.

486580250_4014c83cbb_m.jpg

Perjantaina kotiintultuani suuntasimme heti mökille.Kolme viikonloppua jäänyt väliin ja aika tuntui pieneltä ikuisuudelta. Talviturkki tuli kasteltua saunalla ja ilman. Sauvakävelylenkki mäkisessä maastossa, kukkapenkin raivaus ja sulkapallo kuopuksen kanssa kuuluivat myös viikonlopun ohjelmaan.

Löysin kuntoutuspaikkakunnalta puodin, jossa myytiin Novitan Bambu -lankaa 80 senttiä/kerä halvemmalla kuin CM:ssa. Mukaan lähti kolmen projektin langat ;) Lopuksi vilautus ensimmäisestä tuttavuudestani Bambu-lankaan. On tosi pehmeää, mutta hieman hankalaa neuloa. Malli on uusimmasta Moda-lehdestä.

486580256_932d37f349_m.jpg