Viime aikoina päivitykset ovat jääneet vähiin, blogeja olen kuitenkin ahkerasti seurannut. Syy hiljaisuuteen lienee siinä, että aloitettujen töiden pino kasvaa, mutta valmiita tulee harvakseltaan. Työ vaatii myös veronsa ja tämä pimeys. Työmaan naapuritontilla aloitettiin paaluttamaan rakennuksen pohjia (kolmas aika pienen ajan sisään). Tämä uusin kohde on lähinnä meitä, tietokoneen näyttö tärisee jytinästä. Pahinta on tunne, että tulee rytmihäiriö, kun tömisee aamusta iltaan.
Eilen illalla sain tehtyä pari pussukkaa joululahjoille ja toivottavasti niille on jotain käyttöä myöhemminkin. Osa tilkkutarpeista oli tietenkin mökillä, joten niillä mentiin, mitä käytettävissä oli. Isomman pussukan tikkasin paisley-kuvioiden muotoja pitkin. Pienemmässä annoin koneen huruttaa ympyröitä, siihen tuli melkein tietynlainen hurmos - ehkä tätä oikeasti oppisikin.

pussukat

Viikonloppuna olimme mökillä tekemässä joulusiivot ja koristelin jo kuusen paikoilleen - tänä vuonna pelkillä palloilla. Kännykkäkameran kehnolaatuisella kuvalla toivottelen sinulle oikein hyvää, valoisaa ja rentouttavaa joulua ja inspiroivaa uutta vuotta.

kuusi