Olin tänään lomapäivällä ja olin tilannut itselleni hoidot Lapinniemen kylpylään. Sain synttärilahjaksi pari lahjakorttia ja ajattelin käyttää ne hetimiten, ettei unohdu. Ensimmäinen hoito oli Sea Holistic vartalohoito, jossa ensin kuivaharjattiin koko keho, sitten paineltiin lämpimillä laventeli-merisuolanyyteillä ja vielä hierottiin ihannalla kosteuttavalla rasvalla. Olin ihan nirvanassa. Itse en olisi ikinä malttanut tällaiseen rahojani laittaa, mutta kun lahjaksi saa, niin pieni luksus arjen keskellä on taivaallista. Pienen lepotauon jälkeen sain vielä nauttia jalkahoidosta lämmin kauratyyny harteilla. Piste iin päälle olisi ollut intialainen päähieronta, mutta ehkä ensi kerralla.

Sain pari postausta sitten esittelemäni pienen raitaneuleen pääntien vihdoin muutettua resoripääntieksi ja nyt taisi tulla vihdoin hyvä. Kuvaa en enää ottanut tuosta kovan onnen neuleesta. Vein sen tänään prinsessalle, joka äitinsä mukaan ottaa vain puolen tunnin unosia. Tänään hän nukkui melkein kaksi tuntia, tosin yö oli mennyt valvomisen merkeissä, kun nuha oli kiusannut. Leikit sitten jäi vähän vähille, toivottavasti ensi kerralla sitten.

Rosemohair juttukin on valmistunut, mutta siitä kuvaa seuraavalla kerralla, kun saan taas kuvaajan kotiin maailmalta.

Toisenlainen mukava, mieltä lämmittävä positiivinen rapsutus tuli Tupunalta. Kiitos kovasti.

1899293.jpg

Säännöt:
1. Anna tämä plakaatti 4 ihmiselle ja linkitä heidän bloginsa samaan postaukseen plakaatin kanssa.

2. Ilmoita heidän blogiinsa kommentoimalla yms.

Haluan antaa sen eteenpäin Villasukalle ja Tesalle, joiden päivityksiä aina odotan ja innolla luen ja joskus kommentoinkin. Molemmista saan silmäniloa ja mukavaa mieltä päivääni.
Sitten haluan vielä antaa tunnustuksen Andralle ja Caritalle, joiden blogit löysin eilen ja lisäsin saman tien suosikkeihini.

Nyt täytyy mennä täyttämään kakku, jonka vien huomenna vanhaan työpaikkaani palaveriin mennessäni.