Olin vielä tämän pääsiäisen jälkeisen viikon lomalla. Työlistalla oli vaikka mitä tekemistä. Valmiiksi tuli pääsiäisenä aloitettu kaulakoru siemen- ja tikarihelmistä. Todellisuudessa kaulakoru laskee noin 3 cm alemmas, mutta kuvauksen takia hilasin sitä vähän ylemmäs näkymisen takia.

460001103_ae7ba269c5.jpg

Lisäksi tuli käytyä kampaajalla ja hammaslääkärissä. Suunnitelmissa oli myös ikkunoiden pesu ja vaatekaappien läpikäynti... Sain aloitettua housujen ompelun, itseasiassa vyötärökaitale ja lahkeiden kääntö enää puuttuu. Kaavan olen kopsannut aikoja sitten eikä ajatustakaan mistä. Tuntuu tulevan aika istuvat housut. Täytyy varmaan tehdä heti perään kaksi muutakin varastossa olevaa housukangasta, kun kaava on testattu. Purin joskus taannoin mohairlangasta aloittamani huivin ja aloitin uutta mallia, yhtä haasteellista näyttää tämäkin olevan, vaikka malli periaatteessa on ihan simppeli. Näistä ehkä lisää myöhemmin.

Perjantaina lähdin  hyvissä ajoin ammattiyhdistyksen matkalle tänne...

460001079_b329772d21_m.jpg

... siis Bremeniin. Ihana kaupunki, sinne on pakko päästä uudelleen paremmalla ajalla. Siellä oli ihania vanhoja rakennuksia, kuten Saksassa yleensäkin on. Shoppailuaikaa jäi kovin vähän. Ennakkoon kuvittelin sitä olevan vieläkin vähemmän, enkä katsonut ennakkoon tilkku- ja helmikauppoja. Mutta joitain silti löytyi.

460001113_5e435400be_m.jpg

Karlstadtin alennuskopasta löytyi Gedifran silkki-viskoosilankaa, otin kaikki jäljellä olleet vihreät, 15 kerää, kai niistä jotain saa tehtyä. Regian Cotton Java Color- sukkalanka (41 % villa, 34 % puuvilla, 25 % polyamidi) oli myös ohittamaton. Jälkimmäiselle langalle täytyi myös ostaa ohuita puikkoja. Puikkomitassa oli enemmän reikiä kuin vanhassa. Kaufhofista löytyi mattapintaisia lasihelmiä. Kirjakaupassa en ehtinyt kauan etsiskelemään, mutta yksi ohjelehti tarttui sieltäkin matkaan. Kuvaan ei päässyt suurennuslasilla varustetut pinsetit, varmaan varsin kätevät monessakin kohdassa.

Nyt täytyy ehtiä tehdä vielä blogikierros ennen saunaa.