Läppärini - käytettynä siipalta saatu, alkoi olla tiensä päässä. Raukka huohotti ja valitti ja muisti alkoi pätkiä - vähän niinkuin minullakin. Siispä ostin itselleni uuden ehon koneen, jossa on muistia minullekin jakaa. Sunnuntaina etsin Raverlystä huivimallia erityiseen tarkoitukseen ja samalla kudoin siipalle poikakaverin sukkaa, sadon kolmannet. Vuoroaan odottaa myös kamera, jonka sain siipalta, kun sanoin haluavani ottaa parempia kuvia. Hän osti juuri itselleen uuden kameran pitkän pähkäilyn jälkeen, joten minä saan nyt opetella 450D:n käyttöä. Onneksi pokkarini on myös Canon, niin voi löytyä jotain tuttuakin.

Olen jo pitkään luvannut tehdä kuopukselle uuden ipod-pussukan kadonneen tilalle. Vihdoin otin aikaa ja lunastin lupaukseni. Nyt tuli jopa parempi kuin edellinen, harjoitus tekee...

Toinenkin pitkään vaiheessa ollut projekti tuli päätökseen, kun sain tehtyä kauan sitten aloittamani tilkkutyynyt valmiiksi. Vielä ovat aika pulleat, mutta muutama lukuhetki ja taitavat siitä litistyä.