Loppiaisena piti tekaista itselle juhlahame, kuinka ollakaan 3 metriä kangasta ei riittänyt. Nyt täytyy etsiä uusi malli, kangasta en halua vaihtaa. No sain ainakin kiinnitettyä kauan sitten ostamani lamput Bauhausin pajukolmioon. Ulkoa parvekkeelle katsottuna näyttää tunnelmalliselta.



Torstaina tuli tämä huivi valmiiksi. Vielä pingotusta ja lopputulos on toivottavasti vaivansa väärti.



Kuopus halusi kaulaliinan. Puikoilla on nyt mustaa merinoa, ihan painajainen tehdä, pitäisi koko ajan olla tehokas kohdevalo. Lankaa on tehtynä kohta 2 kerää, kaikkiaan on 4, saa nähdä tarviiko kaikkia. Kuopukselle hankittiin perjantaina juhlatamineet, puku miesten kokoa, paita, kravatti ja vyö. Kyllä vaatteet tekee miehen. Toivottavasti niillä mennään rippijuhlatkin. Kasvuvauhti on niin huikea, että puolen vuoden päähän on vaikea ennustaa.



Rakensimme mökkiä 6 vuotta sitten. Talvi oli kylmä ja runsasluminen, kuten nyt. Silloin ei ehtinyt nauttia maisemista, harmitteli vain paukkupakkasia, kun eristeet eivät olleet paikoillaan ja sähköä kului tajuttoman paljon. Nyt on tullut nautittua sitäkin enemmän lumen taideteoksista. Harmi, kun ei osaa vangita kaikkea kameralla, mitä silmillään näkee.

 

 

 



Blogilistan blogien näyttö on alkanut välillä hidastelemaan ja vähän väliä tulee ilmoitus jostain aikakatkaisusta. Titirin blogissa käytiin keskustelua Google ym. readeristä. Yritin vähän perehtyä aiheeseen ja onnistuin laittamaan muutaman syötteen. Blogista tuli sitten useampia kirjoituksia esiin ja kommentointi tapahtuu ilmeisesti vain sähköpostilla. Aihe tarvinnee vielä enemmän perehtymistä kuin vain kokeiluklikkauksia. Onko tästä jotain helppoa opasta jossain?