En ole auringonottajatyyppiä, mielummin hakeudun varjoon, mutta on ihanaa kun aurinko paistaa, vesikin taitaa olla jo noin 20 astetta. Tarkenee uida oikein kunnolla, eikä vain kastautua.
Sain jo vähän aikaa sitten tunnustusta Eijoilta, Neulaa ja lankaa 2 -blogista ja Eijan kudontaputiikki -blogista, kiitos vielä kerran.

1744409.jpg

Säännöt:
1. Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2. Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nimeä vähintään 5 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Lueskelen aika monia blogeja ja tunnustustusten antaminen vain muutamalle on vaikeaa. Kesäkään ei ole hyydyttänyt seuraavien blogien päivittymistä ja ilme on ihanan kesäinen:

Maijan jutut
Iinu Land
Langanpätkiä
Tilkuista Totta
Kangaskasa

Viime päivinä perinteiset käsityöt ovat jääneet vähemmälle, ranteet ovat kuitenkin aivan kipeät maalaamisesta, ikkunoiden pesusta ja rikkaruohojen nyppimisestä. Miksi kaikki rikkaruohot on meidän tontilla?
Terassi tuli maalattua, vaikka jäljellä oli vain neljä lautaa, reunojen pystylaudoituksen kanssa meni vielä monta tuntia, osittain vähän huonon maaston vuoksi. Innostuin maalaamisesta niin, että vedin kuvausalustani palisanterin värisellä petsillä. Oikeasti siippa teki laatikon joskus kestopuusta puutarhatyökaluille ja nykyisin se palvelee tuolien pehmusteiden säilytyspaikana, mutta on myös sopivankorkuinen pienten töiden kuvauspaikka.

2703777271_7806887b3b_m.jpg

Joku muukin on heilunut maalipensselin kanssa. Talon otsalaudat kaipaavat vähän uutta maalia, joten siippa keikkuu korkealla. Ei täällä kuitenkaan koko ajan huhkita, uimassa käydään vähän väliä ja ruuan päälle otettiin tänään makoisat päiväunet terassilla.

2704601122_52151dd002_m.jpg

Tänään sain ensimmäisen puoli litraa mansikoita omasta penkistä. Kurre oravainen on käynyt jo aeimmin hakemassa makupaloja, eikä tunnu kovin hätkähtävän, vaikka menee melkein viereen seisomaan. Luulee varmaan, että marjat on istutettu sitä varten, vaikka ne on lähinnä kuopusta varten.
Koska tämä on käsityöblogi vilautan vaiheessa olevaa prinsessan neuletakkia, kun ei mitään valmistakaan ole näyttää. Kaulukseen en ole tyytyväinen, täytyy katsoa, miten se asettuu päällä, voi mennä vielä uusiksi. Kun tästä rauhoitun täytyy paneutua hihojen lopetteluun. Pääteltäviä lankoja on kohtuullinen määrä.

2704601598_8cff95c44e.jpg