Minäkin liityin TilkkuRinkiin. Kiitos Tilkkusatulle Onneksi oli keskimmäinen kotona, että sain homman loppuun asti suoritettua. Minua sitten sieppaa, kun olen niin surkea näissä blogiasioissa, vaikka päivittäin joudun työssä käyttämään tietokonetta ja mielestäni selviän ihan kohtuudella, ajoittain hyvinkin koneen kanssa. Keväällä blogia tehdessäni löysin jonkun blogista (enää en sitä löytänyt, kun en muistanut kuka tuo viisas oli) ohjeen, miten blogilistasta saa haettua tilkkublogit. Se oli verraton neuvo, kun suosikkeihin laittamaani listaan on tullut jo monta uutta bloggaria muutaman kuukauden aikana. Jos ao. viisas tätä lukee, voisi laittaa vinkin vaikka TilkkuRinkiin muillekin neuvoksi uudelleen.
Kävin tänään töiden jälkeen Anttilassa, kun  poika oli saanut koottua rahaa dvd-kokoelmaa varten. Niin kauanhan raha polttaa lompakossa, kunnes se on kulutettu. Pakko oli kulkea myös lehtiosaston kautta. Uusi Lena patchwork oli ilmestynyt ja pitihän se ostaa, kun siinä oli mukavan näköinen laukku. Oikeastaan lehteä ei pitäisi enää ostaa, kun ohjeet on vain senteissä. Opettelin tilkkutöitä amerikkalaisista lehdistä ja jotenkin tuumamitoistus tuntuu niin tarkalta, kun ompelukoneessa saa saumanvaran säädettyä 1/4 tuumalle.
Ja sitten neuleisiin:
Jos tätä joku sattuu lukemaan, olisi mukava tietää onko kenellään muulla ollut ongelmia Novita Woolin kanssa? Minua harmittaa tosi paljon, kun tein suurella vaivalla villatakin, josta tuli mielestäni kaikin puolin hyvä. Olimme pienellä reissulla, jossa kahtena päivänä kuljin reppu selässä, mutta villatakin päällä oli tuulitakki, siitä huolimatta neule huopui ihan kamalaksi. Ajattelin, että voisin kutoa takakappaleen alaspäin uudestaan, mutta myös etukappaleet ovat jonkin verran huopuneet, kun nyt otin neuleen esiin parin vuoden harmittelun jälkeen. En ole sen koommin uskaltanut Woolista kutoa mitään, ettei suuri työ mene hukkaan.
 
262427316_98b71fd719_m.jpg