Viime viikolla teimme kiltalaisten kanssa mukavan reissun Virroille ja Pietarsaareen. Molemmissa oli paljon katseltavaa ja hienoja töitä. Ainakin yhden blogissakin olleen bongasin. Välillä vietimme illan kreikkalaisen illallisen merkeissä vanhempieni mökillä. Matkalla oli tietysti pakko käydä Tuurissa kyläkaupassa ja Härmässä Sutisella, molemmista tarttui jotain pientä matkaan.
Kaikista ihanista töistä innostuneena oli pakko tehdä liina kukkakuvioisistakankaista, jotka olin ostanut Kädentaidot messuilta Pirkkahallista ja raidallinen oli pieni pala Vantaan Eurokankaasta. Värit sopivat hyvin yhteen, vaikka raidallista ostaessani ei ollut ajatustakaan, mihin sen käyttäisin. Liinan koko on 95 x 42, välissä on puuvillakangas ja se on käsin tikattu saumakodista melko näkymättömästi.
Kurre oravainen ihastui pienestä mansikkamaastamme ja kävi monta kertaa päivässä nappaamassa herkkupalan ja meni nauttimaan sitä aidalle. Isäntä rakensi pelottimen kissasta (ostettu tietenkin Keskiseltä smile_teeth.gif) ja käytöstä poistetuista cd-levyistä. Tuli ihan hauskannäköinen, pian on kylähullun maine saavutettu :-). Orava ei sitä kuitenkaan pelkää tipaakaan.
Töihin on ollut vaikea sopeutua, erityisesti sisällä istumiseen, mutta onneksi huomenna taas alkaa viikonloppu.
 
262788822_6faee91e5c_m.jpg  262788823_f8bceb56e8_m.jpg