hello kitty KYH 15

Siskontytön suuri favoriitti on Hello Kitty. Ravelrystä löytyi kiva ohje, joten tein syksyä varten synttärilahjan varastoon. Tosin ihan tyytyväinen en tähän ole, joten voi olla, että kokeilen vielä toista virkattua ohjetta.

koala

Samasta lähteestä löytyi Koala, jota olen jo kauemmin katsellut. Tulipa nyt tehtyä. Tämä taitaa jäädä ihan itselle. Molemmat on tehty 3 mm:n puikoilla noin 30 g/tekele. Kitty Fortissima sockasta ja koala vanhasta Novitan Marimbasta, jota ei ole ole ollut ostettavissa enää aikoihin.

pinwheel purse KYH 17

Pinwheel pursen ohje on edelleen Ravelrystä ja mitä suurin turhake.  Minua kiehtoi limittäin menevä rakenne ja sen vuoksi ohje oli testattava. A&O oli kunnollinen kastelu ja asettelu muotoonsa. Voi käyttää vaikka matkalla korupussina. Novitan Nallea eri värejä kului yhteensä vain noin 18 grammaa 2,5 mm:n puikoilla.

pinwheel purse2 KYH 17

Pöytäliinapaino valmistui kertaistumalla, mutta näitä on tehtävä kasa lisää, yhdestä ei ole juuri mihinkään. Montaa grammaa ei Tennesseetä yhteen painoon kulu.

paino KYH 23

Aikuisten sukkia aloitin kaksi paria, mutta ainoastaan toiset valmistunee. Nämä menevät anopille. Lanka on Hot Socks Marrakesh Sockenwolle 4-fach, jota en enää aio ostaa, neulonta oli yhtä tuskaa. Malli on Serpentine socks Wendy Johsonin kirjasta Socks from the toe up. Puikkoina käytin 2,75 mm: n puikkoja ja lankaa kului 52 g.

suka9 KYH 24


KYHäilyä on hidastanut muu elämä tässä loppuvaiheessa. Neljä työtä jää luultavasti enemmän tai vähemmän vaiheeseen, koska viikonloppuna tapaamme tuttuja ja neulonta-aika jäänee vähiin. Valmistumatta siis jäänee kesäinen pitsijakku,  pitsisukat, kynsikkäät ja nuken makuupussi. Haasteeseen oli mukava osallistua, mutta toisaalta vähän ahdistavaa oli se, että tilkkutyöt jäi tältä kesältä tekemättä, kun neuleet kutsuivat taukoamatta.  Sain kuitenkin tehtyä monta juttua, joista osa oli ollut jo  pitkään todo-listallani.  Lankaa sain kulutettua noin kilon ja 2900 metriä - siis olen tyytyväinen lopputulokseen.