Kiitos neuvoista spammien suhteen. Poistin ei-toivotut viestit roskaposteina, ainakaan vielä ei ole tullut uusia. En laittaisi mielelläni kirjainkoodeja, kun niitä on hankala erottaa, ainakin itselleni hankalia ovat h ja k. Anteeksi, jos tuli haamuja, kun poistelin viagra ym. linkkejä.

Monenlaista on ehtinyt tapahtua viime postauksen jälkeen. Ensinnäkin sain aivan ihanat silmukkamerkit, mummun korvakorut. Valitettavasti en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta kovasti olivat mieluiset.

Perjantaina jupisin töistä tullessani, kun siippa tilasi minulle joululahjaksi 20 numeron säästötilauksena tilkkulehden. Tilausvaiheessa oli tullut joku kämmi ja tilaus oli mennyt kahteen kertaan. Lehti ilmoitti, ettei voi palauttaa toista visalla maksettua tilausta, vaan nyt tuleekin sitten 40 lehteä. Mutta, kun ensimmäistäkään ei näy. Kertoivat, kyllä tilauslomakkeella, että toimitus voi kestää 8-12 viikkoa, joka on minusta aivan uskomatonta. No, jokatapauksessa kotiin päästyäni ensimmäinen, siis huhtikuun, numero ol tullut, joten ei tarvinut ryhtyä lähettelemään kiukkuista sähköpostia.

427065917_a627c24634_m.jpg

Tampereen kädentaitomessuilta tuli hankittua helmiä, mustia kelloja, lehtiä, hiottuja helmiä ja siemenhelmiä. Tarkoitus oli koristaa mustan t-paidan pääntie, mutta tuli niin surkea esitys, että purin koko jutun. Vaikka en ole helmitöihin ajatellut syventyä, on kuitenkin tullut ostettua muutama helmilehti. Bead & button June 2006- lehdessä ollut malli sai mielikuvituksen liikkeelle.

427065905_694ea1f7c3_m.jpg

Varsinaisesti otin ohjeesta suoraan ainoastaan tikapuu-mallin, mutta idea, että kelloja lehtiä ja hiottuja helmiä voi pujotella siemenhelmiin, syntyi lehden kuvan perusteella. Helminauhasta tuli aika hauska, mutta ei oikeastaan lainkaan minun tyyliseni, koska pidän melko pelkistetystä.

427065911_5a7bd4796f.jpg

Samassa lehdessä numerossa April 2005 oli Lois Fettersin malli Lacy Loops. Sen tein ohjeen mukaan ja vaikka kuvasta ei hyvin erotukaan, siinä on käytetty kahdenvärisiä siemenhelmiä ja pieniä fasettihiottuja(?) helmiä. Tein jonkinlaisen laskuvirheen ja pisin lenkki ei tullut ihan keskelle. Tästä pidän kuitenkin kovasti ja taidan tehdä muutaman erivärisen version.

427065913_781165b0c9.jpg

Ja tiffany-töitä en ainakaan ala tehdä ;)