Viikonloppuna oli aivan mielettömän ihana keli. Auringonpaisteessa ja kohtuullisessa pakkasessa oli mukava tehdä lumitöitä.
Iso osa lauantaista kului kahden tilkkukiertolaisen jatkamisessa, mutta en voi laittaa kuvia tänne keskeneräisistä töistä. Ne tulevat toukokuun lopussa esille kiltamme näyttelyyn.

huivi

Sain valmiiksi sunnuntaina tämän kasan, johon on upotettu lähes kolme vyyhtiä Cascadea. Laitan tarkemmat speksit, kun saan pingotettua ja kuvattua.

kirja

Poikkesin kuopuksen kanssa kaupungilla ja Suomalaisessa kirjakaupassa tämä hyppäsi suorastaan syliini kassalle mennessä. Pikkusöpö kirja, toivottavasti tulee jotain ideoita tästä poimittua ja toteutettua.

huivit

Järjestelyinto jatkuu - tosin etenee aika hitaasti. Ostin viime viikolla Ikeasta kolme "muovilaatikon sisusta". Niihin sopivia muovilaatikoitakin olisi ollut tarjolla. Ajatus oli löytää virkattuja säilyttimiä, mutta eivät olleetkaan sopivan kokoisia.
Talviset huivit ja kaulaliinat mahtuivat kahteen säilyttimeen. Nyt ne on paljon helpommin löydettävissä kuin yhdessä isossa laatikossa, joka menee sekaisin alta aikayksikön. Totesin samalla, että huiveista ei ole akuuttia puutetta.

sukat

Sukat mahtuivat erinomaisesti yhteen lootaan ja olivat aika surullinen näky. Olen tehnyt itselleni viimeksi sukat syksyllä 2010. Onneksi puutteen voi korjata, kun varastossa on ihania lankoja - kaikki ihan itselle. Taidan pitää muutaman itsekkään neulomisen kuukauden. Kuvat on surkeita, kun hämärä ehtii ennen kuin pääsen töistä kotiin, mutta päivä jo pitenee vähitellen ilahduttavasti.

Mukavaa viikonjatkoa :)
Tilkkuilijat muistakaa ilmoittautua Tilkkupäiville Vaasaan - Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin. Siellä on luvassa Tilkkuenergiaa maaliskuussa.