Elämä on välillä vähän hektistä ja tautista. Tilkkukillan kanssa tehtiin alkuviikosta upea retki Tallinnaan, siitä voisin laittaa oman postauksen, kunhan ehtisin syventyä asiaan (valokuviin). Pitkään jatkunut flunssani on todettu ylähengitysteiden tulehdukseksi, poskiontelotulehduksesi ja perjantaina kävin taas valittamassa vaivojani. Sain uusia tehokkaampia lääkkeitä, joiden pitäisi hillitä yskää ja vähentää ärsytystä. Perjantaina työmaalla vesi oli ruskeaa, mutta suuremmin ajattelematta join sitä janooni. Koko viikonlopun on ollut vatsa ja pää kipeä - lienee yhteisvaikutusta vedestä, uusien lääkkeiden sivuvaikutuksista ja helteestä.

Mutta kyhäilystä piti tällä kertaa kirjoittamani. On tää aika huisia, kun koko ajan pitää saada puikoille uutta alotusta. Tänne laitan nyt vaan nämä aloituskuvat. Jos joku malli kiinnostaa, niin Raverlyyn olen kirjannut tarkemmat tiedot KYH-ryhmän keskusteluun: Lista kaikista KYH2011 projekteista. Laitan myös linkit blogiin sitten kun työt oikeasti ovat valmiita.

Aloitukset 3-5 ovat tiskirättejä Novitan Bambusta.

KYH6

6. työ on ruukunsuojus Kauhavan kangasaitan langasta, josta piti joskus tulla virkattu jakku.

KYH5

Talvi tulee, joten kaulanlämmitintä ja kämmekkäitä tarvitaan taas kohta, vaikka sitä ei vielä halua ajatellakaan. Aloitukset 7 ja 10.

KYH4

Kahdeksantena puikoille pääsi ihanasta Zitronin filigran langasta Weekend shawl. Teen viimeistä reunakuviota niin monta mallikertaa kuin langasta tulee.

KYH7

Vauvoille junasukkia ja tossut ovat 9., 11. ja 12. aloituksia. Vielä sarjaan täytyy tehdä yhdet sukat, niin kaikki tämän hetken tarpeet saa katettua.

KYH3

Ei huvittaisi aloittaa enää yhtään uutta ennenkuin joitain on jo valmiinakin, mutta joka leikkiin ryhtyy...