Tulin vain kertomaan, että ensimmäinen osuutemme Moron kuorolaulukilpailussa on ohi. Vaelsimme päivän Tampereella kaupoissa ja kaduilla, alkaen vanhasta kirkosta ja päätyen Joulutorin laululavalle. Jalat oli puhki, kun vaellettiin laulaen pitkin Tampereen keskustaa klo 12 - 16. Huisin hauskaa oli kuitenkin. Ihana maskottimme kehotti ahkerasti ihmisiä äänestämään.
Valokuvia matkalta ei tullut, mutta oheisesta linkistä pääsee katsomaan lisää aiheesta. Kiittävän kommentinkin olimme saaneet.
Maanantain loppukilpailuun valitaan kaksi eniten teksiviestiääniä saanutta kuoroa. Äänestämällä osallistut 100 €:n lahjakortin arvontaan ja äänestämällä Solennea parannat mahdollisuuttamme päästä maanantain loppukilpailuun. Siis VOTE 5 numeroon 17145.

Jos asustat Tampereen seudulla, kuulet halutessasi Solennea livenä joulukonsertissa sunnuntaina 21.12 klo 18 Lempäälän kirkossa.

Käsityön saralta ei nyt ole sattuneesta syystä esiteltävää, mutta jottei tule ihan kuvatonta postausta, ohessa otos Kovero-järven jäältä Ruovedeltä siipan ottamana ;) Mukavaa joulun odotusta kaikille täällä vielä piipahtamaan ehtiville.

3122712953_4ff8c4d943.jpg