Aloitin siipalle villatakkia jo toissa kesänä, tarkoitus oli saada se valmiiksi syksyyn mennessä. Kaikki eteni hyvin ja olin oikein tyytyväinen vartalo-osaan. Hihoista tuli liian pitkät ja purkaminen on ainakin minulle tosi haasteellista. Väliin on mahtunut lukuisia "kiireellisempiä" töitä. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että takki on saatava valmiiksi. Itseasiassa jäljellä oli vain muutaman tunnin loppurutistus.

villatakki2

 
Perusmalli on Novitan syksy 2008 -lehdestä. Olin kuitenkin ihastunut Zimmermannin Knitters almanac -kirjan tammikuun aran villapaidan "ribbed cableliin" ja sivupalmikko on Mary Webbin suunnittelema.


villatakki3

Lanka on cascadeyarnsin 220 superwash ja sitä kului 760 g. Väri on siipan valitsema - vihreää tietenkin. Puikkoina 4,5 mm:n puikot paitsi resorissa puoli numeroa pienemmät. Lopputulokseen olen tyytyväinen. Toivottavasti lämminverinen siippa pitää neuletta ainakin silloin tällöin.

Osaako kukaan neuvoa, miten saisin vaihdettua raverlyyn projekteihin kuvan valmiista neuleesta?Tallensin uudet kuvat ja poistin kuvat puolivalmiista neuleesta, mutta projektikuvassa säilyi kuitenkin alkuvaiheen kuva. Haluaisin ,että siinä on kuva valmiista neuleesta.