Heartland

Heartland lace shawl on ollut pitkään puikoilla. Aloitin sen kevyenä matkaneuleena kesällä 2009, mutta sitten tuli jokin mutka matkaan ja huivi jäi sivuun.

Heartland2

Ohje on sellainen, että se vaatii jatkuvaa tuijottelua, joten tekemiseen tarvittiin rauhaa.

Heartland3

Tein 2-kaaviota kuusi kertaa ja sitten hyydyin. Olisin halunnut tehdä paljon isomman huivin.

Heartland4

Huivi on ihanaa Yubina Lace Weight Casmere Silk yarnia kaksinkertaisena. 3,5 mm:n puikoilla tikutettuna kului 49 g ja 702 metriä. Kokoa huiville tuli 68 x 135 cm. Huivin reuna vähän rullaa, olen miettinyt auttaisiko kiinteiden silmukoiden virkkaus - lankaa jai vielä runsaasti.

Ishbel2

Helmikuussa aloitin Jitterbugista Ishbelin. Yritin pyydystää toista vyyhtiä lankaa, että olisi saanut oikein ison huivin. Etisinnät epäonnistuivat ja päätin tehdä niin ison huivin kuin langasta tulee - siitä tuli vain noin 40 x 100 cm.

Ishbel

Isbel on tehty 4 mm:n puikoilla ja lankaa kului 105 g, pienen pieni nöttönen jäi vielä tähteille.

herbivore

Kuopuksella on puuvillainen ruutuhuivi ja hän pyysi samanlaista neulottuna. Silloin harvoin kun tilauksia tulee, niin ne täytyy heti toteuttaa. En kuitenkaan tehnyt neliön mallista huivia, jonka saa taittaa kolmioksi, vaan Herbivoren. Perheen miesväki oli kyllä sitä mieltä, että ihan kauhea, mutta tein kuitenkin. 2-osiota tein ohjetta pidempään, mutta en enää jaksa muistaa paljonko. Tähän kului lankaa 104 g ja puikkoina taas 4 mm:n pyöröt.

En jaksa nyt linkitellä ohjeisiin, mutta ainakin Ravelrystä ne löytyvät.
Tilkkutöitäkin olen vähän aloitellut, mutta mitään valmista ei ole vielä näyttää. Ensi viikonloppuna saan pitkästä aikaa tehdä kahtena päivänä tilkkuhommia, joten luulisi joitain valmistuvankin.