KYH8

Tässä pikainen päivitys - päivittely KYHin etenemisestä. En ehtinyt alkaa kuvailla projekteja erikseen, mutta tässä todistusaineistoa, että aloitettu on. Yläreunan vaaleanpunaisesta tulee villatakki prinsessalle. Olearia raverlystä. Alku oli kiva tehdä, yksi kerällinen sujahti hujauksessa.
Vieressä scent of lavendar pitsisukat Regia silkistä itselleni, ylellisen tuntuinen lanka, vasta yksi resori valmiina.
Punainen huivinalkukin on minulle. Tätä lankaa on myös ihana neuloa. Malli Garden of alla shawl, niin pitkälle teen, kun vajaa vyyhti riittää.
Pikku neliöistä tulee pinwheel purse - oli ihan pakko kokeilla, vielä pitäisi koota ja kastella ja pingottaa.
Vieressä on tulossa hello kitty ja alapuolella olevasta harmaa koala - leikkiosastoa siis.
Vihreästä teen pikku liinan, tosi pieni taitaa tullakin, kun kerrokset on jo lähes puolivälissä. Täytyy kokeilla joskus paksummasta langasta.
Sitten murheenkryynit. Vihreitä vauvansukkia olen tehnyt blogeja lukiessani, kantapää tuli aloitettua sitten vähän väärässä kohdassa - harmittaa.
Vieressä on Miss Doolittle -kaulurin aloitus. Ihana lanka, kiva malli, mutta puikot vaihtuu tuo osan jälkeen - aloitin pienemmillä kun olisi pitänyt aloittaa isommilla murr ja purkuun menee.
Valkoinen on pitsijakun aloitus Moda 4/2009 -lehdestä. Mielestäni mallikerrassa kavennetaan enemmän silmukoita kuin on langankiertoja. Lisäksi silmukat eivät mene tasan niin kuin ohje antaa ymmärtää. Täytyy ihmetellä, onko jossain myöhemmässä lehdessä korjaus.

Vielä pitäisi aloittaa pöytäliinan painoja, sukat ja nuken haalari - ja aloitusurakka olisi valmis. Sen jälkeen tarvitaan vielä muutama puikon heilahdus, että nämä ovat valmiit. Vähäksi aikaa on startitis tapettu.

Yskäni on jatkunut sinnikkäänä koko kevään ja erilaisia lääkkeitä on kokeiltu laihoin tuloksin. Astma on jo todettu useita vuosia sitten. Olen jo yskinyt kurkunpään kipeäksi, enkä halua enää mennä ihmisten ilmoille, kun köhäni häiritsee varmaan muitakin kuin minua. Maanantaina kuvattiin vihdoin keuhkot ja poskiontelot. Huomenna menen verikokeisiin. Tänäilta pitää paastota ja minulla on hirrrrveä nälkä.
Surkeinta on, että töissä jaksaa suunnilleen puoli päivää ja sitten onkin repo rankana iltapäivän ja illan. Tänään meni illalla töissä kuuteen ja sen jälkeen kävin ostamassa juhannusruokia. Eipä tässä muuta sitten jaksakaan.

Toivottelen kaikille oikein mukavaa juhannusta - toivottavasti kelit suosii ennusteista huolimatta.