Puoli lauantaita kului ährätessä helmien parissa. Ajattelin tehdä yksinkertaisen helminauhan arkikäyttöön. Tarkoitus oli tehdä pieniä kolmioita, jotka asettuvat kauniisti kaulalle. Vaikka pujottelin helmet samalta puolelta, kolmiot sojottivat joka suuntaan. Ajattelin, että asettuvat, kun teen vielä yhden kerroksen ja pujotin langan kahteen kertaan, että asettuisi. Olen hyvin skeptinen tuon asettumisen suhteen. Saaja sitten päättää meneekö purkuun vai käyttöön. Seuraavalla kerralla täytynee tyytyä taitavampien malleihin, jospa vaikka tulisi "voitto kotiin".

1468367967_644c6807f5.jpg

Toinen nauha sentään valmistui kohtuulisen nopeasti ja 8-terälehtinen kukka on ihan nätti.

1468367961_f50ebd0a68.jpg

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa. Tällä viikolla tulee nimittäin kuluneeksi vuosi siitä, kun siirsin blogini Vuodatukseen muutaman kuukauden muualla harjoittelun jälkeen. Ja se tarkoittaa tietenkin arvontaa. Laita viesti kommenttilaatikkoon perjantai-iltaan mennessä, niin olet mukana arvonnassa. Palkinto on vielä minullekin arvoitus, mutta arvatenkin jotain käsityöhön liittyvää.
Tämän vuoden aikana olen saanut monia uusia ideoita ja tapoja tehdä asioita toisin, vaikka olen tehnyt käsitöitä "koko ikäni". On ollut mukava lukea ihmisten tarinoita käsityöstä ja vähän sen vierestäkin. Joskus on ollut tippa linssissä, mutta myös nauru herkässä. Onneksi pienien käsitöiden kanssa pystyy lukemaan blogeja, joten aika tulee hyödynnettyä. Blogien kautta on myös into laajentunut esim. helmiin ja taas joutuu tasapainottelemaan erilaisten mukavien asioiden välillä.


Kaikille lukijoille oikein mukavaa lokakuun alkua.