Torstaina putosi puikoilta toinen revontuleni. Lankana loput kahdesta Minttumaari-huivista. Tein niin ison kuin langoista tuli. Mallia on tosi mukava tikutella blogatessa, laulaessa, istuskellessa tv:n ääressä tai siipan kanssa pöydän vieressä maailmaa parantaen.

lanka: Wetterhoff Silvia
puikot: 4 mm:n pyöröt
kulutus: 60 g
koko: 68 cm x 150 cm

Kuvan pipo on väärän sävyinen, mutta hiukset oli saunan jäljiltä, niin parempi noin.
Eilisen päivän tein kassia keskeneräisille kudelmille, aika pitkälle sain valmiiksi, mutta eipä varastoista löytynyt sopivia D-renkaita. Otin vilautuskuvankin, mutta oli niin epätarkka, että antaa olla. Esittelen sitten valmiin tuotoksen.
Tämä päivä on mennyt pannulappujen seurassa. Valmiina on kaksi, kovasti vaiheessa kaksi ja aloittamatta toiset kaksi. Tosin kankaat on jo viimeisiin valittu, mutta on vielä leikkaamatta. Tekoaikaa on koko viikko, kun tarvitsen niitä vasta ensi sunnuntaina, mutta viikolla ompeluun ei tahdo löytyä kovin paljon aikaa.
Aamupäivällä surffatessa sorruin tilaamaan Tapion kaupasta Fabelia yhteen neuletakkiprojektiin. Ensin piti tilata alennuslankaa muualta, mutta sitä ei ollutkaan tarpeeksi. Tapiolla on Fabelista ja Maijasta vielä tämän päivän ystävänpäiväalennus. Laskin, että tilauksella tulee postikulut peitettyä. Taas sellainen helppo malli, jota voi tikutella siellä ja täällä.
Nyt palaan patalappujen seuraan.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.Nauru