Selena: Aiemman postauksen Bremeniin eläinpatsaaseen liittyyvä satu taitaa olla Bremenin soittoniekat.

517701091_2ed2ab0f45.jpg


Tällä kuvalla haluan toivottaa teidät kaikki tervetulleeksi Ylöjärven kirjastoon; Leijaan. Nuorella tilkkukillallamme, perustettu 2004, on ensimmäinen tilkkutyönäyttely. Näyttely on avoinna tästä päivästä eteenpäin avoinna 8.6. asti, maanantaista perjantaihin klo 10  - 19.
Olimme katselleet valmiiksi esille laitettavia töitä, mutta pienoinen kaaoksen tunne oli kokoontuessamme kirjastolla aamuyhdeksältä. Mielessäni oli jonkinlainen hahmotelma, miten työt laitetaan esille ja lopputulos tarkentui työn edetessä. Lopuksi täytyi tehdä vielä näyttelyluettelo, kun oli päätetty lopullisesti, mitkä työt ovat näkösällä.
Jaamme tilan Pirkanmaalaisten galligrafian harrastajien kanssa. Aika mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta toimii.
Kun homma oli putkessa, saimme jo ensimmäisiltä näyttelyvierailta kommentteja. Kiltaankin on jo uusi jäsen tarjolla. Alla vielä tunnelmakuva, josta voitte päätellä, miksi en meinannut malttaa lähteä kotiin.

517701097_e1dc8ca430.jpg


Kotiin päästyäni odotti vielä yllätys. Olin saanut palkkion luennosta, jonka pidin taannoin Helsingissä. Palkkion aion käyttää lyhentämättömänä helmiin. Olin suunnitellut aloittavani ikkunoiden pesun lomapäivän lopuksi, mutta taidan ensin vain ihan vähän kurkistaa helmikaupan sivua;) Olo on niin eufoorinen, että tekisi mieleni pomppia. Toivottavasti tätä riittää koko viikoksi.
PS. Kuvia et voi katsoa tarkemmin, kun ovat yhtä lukuunottamatta
 muiden tekeleitä, sen vuoksi laitoin vähän suuremmat kuvat tähän postaukseen.