Eija K, en pääse kommentoimaan blogiisi, koska vuodatus väittää, ettei blogia löydy, onkohan linkissä virhe, vai mistä johtuu?
Kiitos kaikille ehdotuksista tuulimyllyblokkien käyttöön, ideat muhii edelleen. Kiitos myös tikkausvinkeistä ja aiemmin ideoista järjestyksen ylläpitämiseen. Pinterest oli minulle uusi asia ja sitä piti googlata. Järjestäytyminen on jatkunut tällä viikolla pakastimen sulatuksella. Keli oli niin suotuisa, että pakasteet sai siirtää parvekkeelle ilman sen kummempia sulamisen estotoimenpiteitä.


Killallamme on kesäkuussa tilkkutyönäyttely Ylöjärven Leija-kirjastossa. Sinne pitäisi tehdä kesäisiä tilkkutöitä. Mielessäni on kuitenkin pyörinyt kissa-aihe jo pitkään ja ajattelin, että taiteilijan vapaus sallittakoon ja kesänkin voi mieltää aika monella tavalla, eikös?.

kissat2

Olen ostanut joskus Kädentaitomessuilta Rachel Burchin kissapaneeleja. Niitä mahtui kankaan leveyteen kaksi. Sen jälkeen olen keräillyt hiljalleen sävyihin sopivia kankaita sieltä täältä, kun kohdalle on sattunut.

kissat

Haeskelin pitkään myös ideaa, millaisen pinnan kankaista kasaisin. Selailin lehtiä edestakaisin ja vihdoin löysin Quilters newsletter -lehdestä, jonkun kangasfirman mainoksen, jossa oli mielestäni täydellinen malli. Valitettavasti en pysty tarkemmin asiaa tähän kirjaamaan, kun lehti on kaupunkikodissa ja itse olen vapaa-ajankodilla kireän kauniissa pakkassäässä, onneksi sisällä on lämmintä, kun takassa on ollut koko aamun tuli.
Ensin leikkasin kissat erikseen paneelista ja sommittelin järjestyksen. "Kuvat" onnettomat olivat kaikki erikokoisia ja siinä tarvittiin vähän pään raapimista ja paljon matematiikkaa. Jouduin myös tekemään väkivaltaa kuville eli leikkaamaan niitä pienemmiksi, että sain työhöni jonkinlaisen tolkun. Koko viime viikonloppu meni ommellessa, leikatessa ja laskiessa.
Tänään ompelin reunakaitaleet kiinni ja olen lopputulokseen tosi tyytyväinen. Työ on tässä vaiheessa kooltaan 115 cm x 128 cm. Nyt pitäisi löytää kissantassufleeceä, koska ajattelin tästä Prinsessalle torkkupeiton.


kissat3

Tietääkö kukaan, mistä löytyisi kissantassufleeceä, olisin vinkistä tosi iloinen.
Pirteää ja kirpakkaa viikonlopun jatkoa.