Pääsiäinen tuli vietettyä poikkeuksellisesti mökillä. Mämmit ja lampaat on masussa ja olen nukkunut ihan possuna joko piiiitkät päikkärit tai aamulla tosi pitkään. Onneksi loppuviikko on vielä lomaa, niin voi ainakin aamulla vähän venytellä, vaikka onkin luvassa ainakin killan tapaaminen, kampaaja ja hammaslääkäri.

Sain valmiiksi viime viikonloppuna aloittamani liinan. Kankaat ovat keskimmäisen kaverilta saatuja Finlaysonin mallipaloja. Koska kankaat ovat suurikuvioisia, ei työstä tule symmetristä, mutta lopputulos viehättää omaa silmääni. Välissä on flanellia ja tausta puuvillakangasta. Liinan koko on noin 30 x 120 cm.

452563388_0017a0f595.jpg

Liina on tikattu käsin ommeljuovia pitkin.

452563384_344895803e_m.jpg

Sain tehtyä myös yhden helmikorusetin. Ajattelin ensin letittää siemenhelmiketjut neljällä "säikeellä", mutta tuo kolmella letittäminenkin oli ihan riittävän haasteellista. Ei ole ihme, etten ole sellaiseen malliin missään törmännyt. Rannekorusta tuli vähän liian pitkä, joten se täytyy ottaa vielä uusintakäsittelyyn. Toinenkin kaulakoru on vaiheessa, joten siitä kuvia myöhemmin.

452563380_b2c6c27a86_m.jpg

Sain kaimalta k-ä-s-i-n-t-e-h-t-y-ä -blogista haasteen nolosta tilanteesta, ihan heti ei tullut mitään mieleen, joten täytyy laittaa harkintaan. Harmittavaa tässä joka viikonloppuisessa muutossa on, että aina on jotain väärässä paikassa. Nyt neuleen ohje jäi mökille, enkä ole edes ensi viikonloppuna menossa sinne, joten tulipahan taukoa kutomiseen. Yksi helmityölehtikin on hukassa. Kyllä tässä näköjään lahopääksi tulee vanhemmiten;).