Täytyy vielä kerran koittaa, saako tälle päivälle jotain kirjoitettua. Poika surffaili niin pitkään, että kone ei enää halunnut pelittää, olin jo kirjoitellut tekstiä, kun kone vaan sammui...
Eilen väsytin jalkani Hesan Kaapelitehtaalla Pohjoismaisilla tilkkupäivillä. Siinä oli ihmettelemistä monissa tilkkutöissä ja kaupoissakin. Onneksi suuremmilta hankinnoilta pystyi pidättäytymään tällä kertaa. Ruotsalaiset ja tanskalaiset näyttävät suosivan tilkkutöissään tarkkojen yksityiskohtien kuvausta. Oli paljon silmiä hivelevää katseltavaa.
Ruotsalainen vanha rouva oli tuonut näytille ihania nukensänkyjä. Kertoi niitä olevan kotona yli 100 kappaletta! Vanhin sänky oli 1800 luvulta, ja miten ihania pieniä tilkkupeittoja ja pitsilakanoita.
Kuvia katsellessa harmitti, kun digikameran valovoima ei riitä ilman salamaa kaikissa olosuhteissa, vaikka olisi kuinka hengittämttä hiljaa. Mieheltä sain tarpeettomaksi käyneen kevyen jalustan, olkoonkin kuinka koominen näky tahansa, Virtojen makasiinissa on sitten jalusta käytössä ja toivottavasti vähemmän heilahtaneita kuvia.
muutaman kuvan Kaapelitehtaan banderolleista:
 
262822687_8f2b60af1e_m.jpg 262822688_0feced39bc_m.jpg
 
Tässä vielä tuore kiltamme banderolli, joka valmistui Ylöjärven markkinoille.
 
262822689_812df04c08.jpg